Συλλήψεις με το τσουβάλι! Χειροπέδες σε τέσσερις


31-08-2017 17:49

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Η λίστα με τους ανθρώπους που διέφευγαν και τελικά έπεσαν στα “δίχτυα” της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερα άτομα. Εντάλματα και καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν εις βάρος τους, έφεραν τελικά τις συλλήψεις.

Αναλυτικά οι συλλήψεις

Ειδικότερα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς:

-Στην Αθήνα, 42χρονη από τη Βουλγαρία, στην οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, για διευκόλυνση εξόδου από το ελληνικό έδαφος αλλοδαπών υπηκόων, ενώ υπήρχε και καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων πρόσωπων.

-Στη Βούλα, 41χρονος Αλβανός, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης για ένταξη σε συμμορία, καθώς και διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

-Στο Περιστέρι, 50χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 5 ετών, για ληστεία.

-Στην Αθήνα, 49χρονη από την Τανζανία, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Σημειώνεται, ότι η συλληφθείσα είχε εμπλακεί σε υπόθεση εισαγωγής, 4,7 κιλών ηρωίνης στο Βέλγιο, ενώ ερευνάται η συμμετοχή της σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ