Ρέτσος: «Η πρόταση της Λεβερκούζεν με κάνει περήφανο»


31-08-2017 14:08

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λεβερκούζεν πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ενώ για τον νεαρό αμυντικό μίλησαν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δήλωσε: «Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πάντα έπαιζε στο Champions League παρά τον πολύ μεγάλο ανταγωνισμό στην Bundesliga και είναι κάτι που με εντυπωσίασε πολύ. Η πρόταση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με κάνει περήφανο. Για μένα η Bundesliga είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ελκυστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης».

«Ο Παναγιώτης Ρέτσος προσέλκυσε το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης έτσι είναι μεγάλη χαρά για μας που επέλεξε την Μπάγερ Λεβερκούζεν ειδικά από τη στιγμή που είχε μεγάλη συνεισφορά στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Ο Παναγιώτης είναι ένας νέος επαγγελματίας με ξεχωριστές ικανότητες και ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό μας προφίλ. Είναι μια επένδυση για το μέλλον για τον σύλλογο», υποστήριξε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Ρούντι Φέλερ.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Χάικο Χέρλιχ, πρόσθεσε: «Πάντα τον είχαμε στην κορυφή της λίστας μας. Είναι υπέροχο που καταφέραμε να κάνουμε αυτή την μεταγραφή. Δεν ήταν εύκολο, επειδή ένα τόσο ταλαντούχο παιδί όπως ο Παναγιώτης είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε η μεταγραφή».

Πηγή: www.newsit.gr