Γερμανία: Νοσηλευτής φονιάς! Φρίκη από τις αποκαλύψεις!


28-08-2017 18:49

– “Παγωμένη” παρακολουθεί η κοινή γνώμη στη Γερμανία την υπόθεση του νοσηλευτή Νιλς Χέγκελ

– Τουλάχιστον 90 επιβεβαιωμένοι θάνατοι, φόβοι πως ίσως έχει διαπράξει ακόμη και τους διπλάσιους

– Χορηγούσε ενέσεις με υπερβολική δόση φαρμάκων και το μόνο κίνητρο που ανέφερε ήταν η…. ανία!

– Δεν είχε προτιμήσεις στο… φύλο ή στην ηλικία, αλλά προτιμούσε ασθενείς που η ζωή τους κρέμονταν από μία κλωστή

– Συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση

Σκότωσε τουλάχιστον 90 ασθενείς, ίσως και τους διπλάσιους: H αστυνομία στη Γερμανία έκανε σήμερα τον απολογισμό 12 ετών έρευνας γύρω από τον Νιλς Χέγκελ. Ο νοσηλευτής αναδεικνύεται σ’ έναν εξαιρετικά παραγωγικό φονιά, «μοναδικό» στα χρόνικα της σύγχρονης γερμανικής ιστορίας.

Έπειτα από «134 εκταφές και πολλές εκατοντάδες μαρτυρίες, μπορούμε να αποδείξουμε τουλάχιστον 90 φόνους. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι τόσοι τους οποίους δεν μπορούμε να αποδείξουμε». Αυτό δήλωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της έρευνας Άρνε Σμιτ.

«Αυτός ο αριθμός είναι εξαιρετικός, μοναδικός στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας» της Γερμανίας, πρόσθεσε. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως η ειδική ερευνητική επιτροπή που είχε αναλάβει την υπόθεση ολοκλήρωσε πλέον την εργασία της.

«Αυτό που μπορέσαμε να διαπιστώσουμε είναι τρομακτικό, υπερβαίνει οτιδήποτε μπορούσαμε να φανταστουμε», πρόσθεσε ο Γιόχαν Κίμε, επικεφαλής της αστυνομίας του Όλντενμπουργκ (βόρεια Γερμανία).

Οι αρρωστημένες του προτιμήσεις!

Εν γένει ο Νιλς Χέγκελ σκοτωνε ασθενείς κάνοντάς τους ενέσεις με υπερβολικές δόσεις φαρμάκων ενώ βρίσκονταν σε ανάνηψη. Δεν είχε «προτιμήσεις» σε ηλικία ή σε φύλο όσον αφορά τα θύματά του, αν και «προτιμούσε ασθενείς που βρίσκονταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε ο Σμιτ.

Πηγή: www.newsit.gr