Αποφάσισε Να Πίνει 4 Λίτρα Νερό Καθημερινά Για 30 Μέρες… Τα Αποτελέσματα Είναι Συγκλονιστικά!


27-08-2017 17:28

Σκεφτείτε τι χρειάζεστε πραγματικά για να επιβιώσετε. Τροφή; Νερό; Αέρα; Μήπως το Facebook;! Φυσικά, εδώ θα επικεντρωθούμε στο νερό. Έως και το 60% του ανθρώπινου ενήλικου σώματος αποτελείται από νερό.

Αυτός λοιπόν ο άνδρας, αποφάσισε να εφαρμόσει την ‘Πρόκληση του Νερού’ και δημοσίευσε στο Thrillist λεπτομερώς τι του συνέβη… και είναι εκπληκτικό!

Ο ίδιος εξομολογήθηκε:

Όταν συμφώνησα να πίνω 4 λίτρα νερό τη μέρα, κάθε μέρα, για έναν μήνα – ή αυτό που είναι κοινώς γνωστό ως ‘Πρόκληση του Νερού’ – περίμενα θετικά αποτελέσματα: καλύτερο δέρμα, περισσότερη ενέργεια κ.λπ. Και όντως, πολλά από αυτά μου συνέβησαν.

Αλλά ήταν πολύ, πολύ πιο δύσκολο απ’ό,τι μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Πρέπει να προσπαθήσεις πραγματικά πολύ σκληρά για να πιεις 4 λίτρα νερό την ημέρα. Αλλά το έκανα ούτως ή άλλως, κυρίως επειδή η εταιρεία μου με πλήρωσε κυριολεκτικά να το κάνω, αλλά επίσης γιατί ήθελα να μάθω και ο ίδιος ορισμένα πράγματα.

Επιτρέψτε μου να σας εκθέσω τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις μου, αγαπητοί, πιθανότατα αφυδατωμένοι αναγνώστες!

1η ΜΕΡΑ : Ξεκίνημα

Συνήθως δεν καταναλώνω υγρά με το λίτρο (εκτός από τη μπύρα!). Και δεν έχω ιδέα πόσα ποτήρια αντιστοιχούν σε 4 λίτρα, επειδή εκείνη τη μέρα έλειπα από το σχολείο για να πάω στο SeaWorld! Έτσι, αποφασίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω είναι να πάρω ένα μεγάλο δοχείο νερό και να το κουβαλάω μαζί μου όλη μέρα. Λίγο παράξενο, έτσι;

Είναι πολύ πιο δύσκολο απ’όσο περίμενα. Κάθομαι σε μιαν άκρη στις 11.30μ.μ. και παρατηρώ κατά πόσον έφτασα τον στόχο της ημέρας. Είναι παράξενο συναίσθημα να πρέπει να δίνεις σώμα και ψυχή με σκοπό να πίνεις απλά νερό.

5η ΜΕΡΑ : Πηγαίνω Στην Τουαλέτα Κάθε 20 Λεπτά

Μου αρέσει να πίνω νερό. Πραγματικά μου αρέσει. Το σώμα μου (και υποθέτω και όλων των άλλων) αποτελείται από 60% νερό, αλλά κανένας κανονικός άνθρωπος δεν πίνει 4 λίτρα νερό τη μέρα. Πρέπει να το δοκιμάσετε για να καταλάβετε! Δε νιώθω διαφορετικά. Απλώς αισθάνομαι γεμάτος όλη μέρα – και τρώω λιγότερο. Επιπλέον, πηγαίνω στην τουαλέτα κάθε 20 λεπτά.

Όλοι στο γραφείο σκέφτονται ότι έχω πρόβλημα με παράνομες ουσίες, επειδή μπαινοβγαίνω συνέχεια στο μπάνιο. Είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν ποτά και αναψυκτικά που επίσης μου αρέσουν και θέλω να πιω. Όμως, δεν μπορώ.