Αντετοκούνμπο: Η πρώτη επιστολή των Μπακς! Η ΕΟΚ ήξερε από τις 3 Αυγούστου [vid]


27-08-2017 14:21

Οι Μπακς είχαν δείξει τις προθέσεις τους για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από νωρίς στην ΕΟΚ. Οπως ανέφερε ο ALPHA στο δελτίο του, επικαλούμενος ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», τα «ελάφια» με επιστολή τους στην ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν τη συμμετοχή του Giannis στο Ευρωμπάσκετ.

Ο διευθυντής της ομάδας του Μιλγουόκι στην επιστολή του για τον Αντετοκούνμπο στην ΕΟΚ αναφέρει: «Αγαπητέ κύριε Βασιλακόπουλε, παρακαλώ δείτε την επισυναπτόμενη επιστολή από τους Μιλγουόκι Μπακς σχετικά με τον Γιάννη και τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα. Σύμφωνα με την επισυναπτόμενη επιστολή, και ελπίζοντας σε ένα τηλεφώνημα μεταξύ των δυο μας, δεν επιτρέπεται στον Γιάννη να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα μέχρι να ενημερωθείτε περαιτέρω από εμάς».

Η επιστολή κοινοποιείται στον αντιπρόεδρο του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Βάις, στον γιατρό των Μπακς, Γουίλιαμ Ράας και στον μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ Σαράτση.

«Επανερχόμαστε σε ένα e-mail που σας έστειλε το ΝΒΑ στις 2 Αυγούστου 2017. Παρακαλούμε να ενημερωθείτε, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξετάστηκε από την γιατρό μας (δρ Γουίλιαμ Ράας), αφού προηγουμένως ένιωσε πόνο στο γόνατο από αθλητικές δραστηριότητες. Η εξέταση αποκάλυψε τραυματισμό στον χόνδρο στο δεξί γόνατό του. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, η οποία θέτει τον Γιάννη σε σημαντικό κίνδυνο τραυματισμού, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρουμε ότι οι Μπακς δεν μπορούν να επιτρέψουν στον Γιάννη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μπάσκετ αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής Εθνικής ομάδας. Σχεδιάζουμε να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση του Γιάννη την επόμενη εβδομάδα και θα σας πληροφορήσουμε αν υπάρξει κάποια βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του.

Στο μεταξύ σας στέλνουμε την επικεφαλής μας στο τμήμα ενδυνάμωσης (Σούκι Χόμπσον) στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Γιάννη με την αποκατάσταση του γονάτου του. Ελπίζουμε ότι η κατάσταση του Γιάννη θα βελτιωθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τις μπασκετικές του δραστηριότητες με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στην διοργάνωση της FIBA Ευρωμπάσκετ 2017. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να συζητήσετε, παρακαλώ καλέστε με…», αναφέρει η επιστολή.

Εντέλει, η επικεφαλής του τμήματος ενδυνάμωσης των Μπακς εξέτασε τον Γιάννη στην Κίνα και έπειτα ακολούθησε η απαγόρευση της συμμετοχής του.

Πηγή: www.newsit.gr