Η ζωή της άλλης: Οι παλιοί έρωτες δεν σβήνουν


25-08-2017 4:21

Η Κάτια στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, συμβουλεύει τον Σωτήρη να πιέσει την Τόνια και να την αναγκάσει να διαλέξει ανάμεσα σ” αυτόν και τον Φάνη.

Ο Σωτήρης αρχίζει να κάμπτει τις αντιστάσεις της Τόνιας, που απ” ότι φαίνεται τον αγαπάει ακόμη, ελπίζοντας να μην χάσει τα χρήματα που του έχει τάξει η Κάτια. Η Ελπίδα ανοίγεται στον Χάρη και του μιλάει για την προδοσία της Ξένιας, ενώ η Βάσω αποκαλύπτει στον Ηλία ότι η κόρη τους επέστρεψε στην έπαυλη και την Κάτια, απειλώντας τους και από πάνω σχετικά με τη μήνυση.

Η Τόνια αρνείται να επισκεφτεί τον Φάνη στην έπαυλη. Η Κάτια αγοράζει στην Ξένια ένα ακριβό αμάξι. Ο Χάρης εγκαινιάζει την κουζίνα του καινούριου ρεστοράν. Η Ξένια πηγαίνει από το νοσοκομείο να παραλάβει τον Στέφανο για βόλτα με το καινούριο της αυτοκίνητο.

Στον δρόμο συναντούν την Ελπίδα. Η Ξένια πατάει την κόρνα για να της τραβήξει την προσοχή αλλά ο Στέφανος τσαντίζεται από την κίνησή της. Ο Στέφανος εξομολογείται στη Μελίνα πως έχει ακόμη αισθήματα για την Ελπίδα. Η Ξένια κάνει μια προσέγγιση προς την Τόνια και την παρακινεί να τα ξαναβρεί με τον Φάνη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr