Γεωργιάδης για Σκουρλέτη: Λασπολόγος που δεν τολμά να τα πει μπροστά μου


24-08-2017 18:15

“Λασπολόγο” χαρακτήρισε τον Πάνο Σκουρλέτη ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στον Υπουργό Εσωτερικών που τον κατηγόρησε ως “κρυφοχρυσαυγίτη”. Σημειώνει επίσης πως οι χαρακτηρισμοί εις βάρος του γίνεται μόνο “εν τη απουσία του”

Σκουρλέτης: Ο Άδωνις είναι κρυφοχρυσαυγίτης

Νωρίτερα ο Πάνος Σκουρλέτης εξαπέλυσε επίθεση τόσο στην Νέα Δημοκρατία όσο και προσωπικά στον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Υιοθετεί διχαστικό και εμφυλιοπολεμικό λόγο αναδεικνύοντας διαχωριστικές γραμμές ως κυρίαρχα ζητήματα» είπε ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στην ΕΡΤ. Έκανε λόγο για αναβάθμιση στη ΝΔ των ακροδεξιών στοιχείων και χαρακτήρισε «κρυφοχρυσαυγίτη» τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώνοντας ότι η ρητορική του είναι ακροδεξιά και διχαστική.

«Η ΝΔ έχει χάσει τον στρατηγικό της προσανατολισμό και έχει εγκλωβιστεί σε ακροδεξιά ρητορική» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Εμάς μας βολεύει, καθώς με τέτοια αντιπολίτευση θα μακροημερεύσουμε στην κυβέρνηση».

Σε ό,τι αφορά τους συμβασιούχους στους δήμους σημείωσε ότι περίπου 5.000 θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ και διευκρίνισε ότι ο αριθμός θα οριστικοποιηθεί τις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Συνολικά υπάρχουν 6.100 συμβασιούχοι στην καθαριότητα των δήμων, είπε ο υπουργός και συμπλήρωσε πως το κόστος δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά τα ανταποδοτικά τέλη των δήμων.

Είπε πως έως το τέλος του έτους θα έχει ψηφιστεί η απλή αναλογική για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και προανήγγειλε ότι με τον ίδιο νόμο θα αποσυνδεθεί η διενέργεια των εκλογών ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές. «Θα πάμε μερικούς μήνες μπροστά τις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.newsit.gr