Βαρκελώνη: Νέο video των τρομοκρατών! Ψώνισαν, έφαγαν και ξεκίνησαν να σκοτώσουν


24-08-2017 17:18

Ένα νέο video, μερικών δευτερολέπτων μεγαλύτερο από το προηγούμενο, από τις τελευταίες στιγμές των τρομοκρατών της Βαρκελώνης έρχεται στο φως. Μαζί και νέες λεπτομέρειες για τις κινήσεις τους πριν το μακελειό στην Καμπρίλς.

Αυτό που προκύπτει από τα νέα στοιχεία της El Pais είναι πως οι πέντε τρομοκράτες της Καμπρίλς ήταν τόσο ψύχραιμοι, που όχι μόνο χασκογελούσαν όσο έμειναν στο μίνι μάρκετ του βενζινάδικου της εθνικής οδού, αλλά αγόρασαν τρόφιμα και ενεργειακά ποτά, πήγαν, έφαγαν και σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ξεκίνησαν οπλισμένοι με μαχαίρια και τσεκούρια να αιματοκυλήσουν την παραλιακή πόλη!

Οι πέντε τρομοκράτες, που έπεσαν νεκροί στην Καμπρίλς αφού πρόλαβαν να σκοτώσουν μια γυναίκα, βρέθηκαν τέσσερις φορές το μοιραίο βράδυ της περασμένης Πέμπτης (17.08.2017) στο μίνι μάρκετ ενός βενζινάδικου πάνω στον αυτοκινητόδρομο Α7.

Οι μαρτυρίες και το χρονικό

Για πρώτη φορά, μπαίνουν στο μαγαζί στις 15:40, λίγα λεπτά αφού ο Μοχάμεντ Χιτσάμι είχε ατύχημα με το φορτηγό που οδηγούσε. Σύμφωνα με έναν από τους εργαζόμενους στο μαγαζί, ο νεαρός ήταν ιδρωμένος, άρπαξε ένα μπουκάλι νερό και άρχισε να το πίνει πριν πάει να το πληρώσει. Μετά, κατευθύνθηκε στο νιπτήρα.

Πηγή: www.newsit.gr