Ζάκυνθος: Βεντέτα πίσω από την άγρια δολοφονία του Γιώργου Σαρακίνη!


23-08-2017 20:30

– Ο 37χρονος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22.08.2017) στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Καλαμακίου

– Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δύο καραμπίνες και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου

– Ο κατηγορούμενος ζήτησε 48ωρη προθεσμία από την εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου για να απολογηθεί

– Τι αποκαλύπτει φίλη του θύματος για την βεντέτα μεταξύ των οικογενειών του θύματος και του δράστη

Μία βεντέτα όπλισε το χέρι του 34χρονου, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (22.08.2017) δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Γιώργο Σαρακίνη, στη Ζάκυνθο.

Στον τόπο του εγκλήματος, επί της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Καλαμακίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο καραμπίνες και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Στον ευρύτερο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ανήκε σε έναν άλλον 34χρονο, ο οποίος δεν είχε άδεια και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία ζήτησε 48ωρη προθεσμία από την εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, φίλη του Γιώργου Σαρακίνη, ανάμεσα στις οικογένειες του δράστη και του θύματος, υπήρχε βεντέτα, καθώς ο πατέρας του 37χρονου Γιώργου είχε σκοτώσει τον πατέρα του δράστη.

“Υπήρχε μια βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες για πιο παλιά θέματα. Επειδή είχαν μίσος αυτοί που τον πυροβόλησαν, του την είχαν στημένη, του είχαν στήσει ενέδρα και τον πυροβόλησαν από μακριά, Πολλές φορές”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για τον Γιώργο Σαρακίνη: “Ήταν τίμιος, πολύ περήφανος και πολύ δυνατός”.

Πηγή: www.newsit.gr