Θεσσαλονίκη: Στρίμωξε σε αυτοκίνητο 10 άτομα – Τα δύο βρέθηκαν μέσα στο πόρτ μπαγκάζ!


22-08-2017 12:43

Ακόμα και στο πορτ μπαγκάζ είχε κρύψει δύο αλλοδαπούς 45χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος στρίμωξε μέσα στο ΙΧ επιβατικό του αυτοκίνητο δέκα συνολικά άτομα, 5 εκ των οποίων ανήλικα…

για να τα μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό (Διόδια Ανάληψης), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα, αναπτύσσοντας ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία, στην περιοχή του Κορδελιού, το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ο 45χρονος οδηγός αποπειράθηκε να τραπεί σε φυγή πεζός χωρίς αποτέλεσμα, καθώς εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίησή του, ο 45χρονος προέβαλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.    Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δέκα αλλοδαπών, εκ των οποίων οι 9 από το Ιράκ και ένας από το Ουζμπεκιστάν, ενώ δύο ήταν κρυμμένοι μέσα στο πορτ μπακάζ.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο, έχοντας ως τελικό προορισμό διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

Πηγή: www.newsit.gr