Πρώην μέλος της Σαϊεντολογίας δηλώνει: «Ο Τομ Κρουζ είναι διαβολικός»


21-08-2017 19:35

Πρώην μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ και προκάλεσε σάλο. 

Ο λόγος για την Leah Remini, η οποία αποχώρησε από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας και καταγγέλλει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί και φέρνει στο φως, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τα παρασκήνια της αίρεσης, την οποία κρίνει εξαιρετικά επικίνδυνη.

Ήταν μέλος της επί 30 χρόνια αλλά κατόρθωσε ν’ αποχωρήσει το 2013. Από τότε δημοσίευσε το βιβλίο «Troublemaker : surviving Hollywood and Scientology», όπου διηγείται τις εμπειρίες της από την εποχή που ήταν δραστήριο μέλος της ομάδας. Για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά της, μάλιστα, η 47χρονη Αμερικανίδα ετοιμάζει μια σειρά ντοκιμαντέρ «Leah Remini : Scientology and the Aftermath» στα οποία παίρνουν τον λόγο πρώην μέλη και οπαδοί ώστε να διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες.

Στις 16 Αυγούστου, η Leah Remini απάντησε στις ερωτήσεις χρηστών του φόρουμ Reddit. Πολλοί ήταν αυτοί που την ρώτησαν για τους διάσημους οπαδούς της Σαϊεντολογίας και κυρίως για τον Τομ Κρουζ. Οι απαντήσεις της ήταν πολύ σκληρές.

«Έχει την δημόσια εικόνα ενός ανθρώπου που σας κοιτάζει στα μάτια, σας σφίγγει το χέρι, σας παίρνει στην αγκαλιά του και σας προσέχει. Αλλά υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο πίσω αυτή τη μάσκα το οποίο δρά εντελώς διαφορετικά» δήλωσε και συνέχισε:

 «Οι άνθρωποι που δουλεύουν για τον Τομ Κρουζ ή βρίσκονται στον κύκλο του θα σας πουν ότι είναι διαβολικός».

Ωστόσο, η Leah Remini η οποία επικρίνει τώρα τον 54χρονο σταρ, όταν ήταν μέλος της ίδιας αίρεσης, ήταν φίλη του. Ήταν μάλιστα καλεσμένη στον γάμο του με την Κέιτι Χολμς το 2006 και ήταν φίλη της τελευταίας. Αλλά μετά την αναχώρησή της από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας η παραγωγός ξεκίνησε πόλεμο με τον Τομ Κρουζ και έκανε αποκαλύψεις για τις ακρότητες, για τις κρίσεις τρέλας και για την βίαιη συμπεριφορά του σταρ. Οι αποκαλύψεις της την έφεραν στο στόχαστρο πολλών σαϊεντολόγων, οι οποίοι της κάνουν επιθέσεις στα social media και την αποκαλούν «δαιμονισμένη».

Πρώην μέλος της Σαϊεντολογίας δηλώνει: «Ο Τομ Κρουζ είναι διαβολικός»

Πρώην μέλος της Σαϊεντολογίας δηλώνει: «Ο Τομ Κρουζ είναι διαβολικός»

Πηγή: www.gossip-tv.gr