Η ζωή της άλλης: Μια επίσκεψη δημιουργεί μεγάλη ένταση


11-08-2017 4:26

Η Ελπίδα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, διώχνει προσωρινά την καχυποψία του Στέφανου που είναι ακόμα θυμωμένος μαζί της.

Ο Μάνος ζητά από τον Φάνη να ελέγξει τον αντικαταστάτη του στην εταιρεία και εκείνος δέχεται. Η Κάτια προσπαθεί να πείσει τον Φάνη να αναλάβει κάποια θέση στην εταιρεία. Στο μεταξύ, η Ξένια προτείνει στον Τζώρτζη να παραστήσει τον φίλο της Ελπίδας για να ζηλέψει ο Στέφανος. Το σχέδιο μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή. Η επίσκεψη του Τζώρτζη στο νοσοκομείο δημιουργεί μεγάλη ένταση στη σχέση του Στέφανου και της Ελπίδας.

Η Ξένια χειραγωγεί και τους δύο με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν ακόμη χειρότερα. Η Κάτια συλλαμβάνει τον Στάθη σε μια προσωπική στιγμή και δυσαρεστείται. Η Ντορίτα με τη Μαίρη ετοιμάζουν πάρτι για τους αρραβώνες. Η Τόνια προτρέπει τον Φάνη να κάνει μια κίνηση προσέγγισης προς τον πατέρα του.

Ο Στέφανος βρίσκει τον Τζώρτζη για να ζητήσει εξηγήσεις και να λύσουν με μπουνιές τις διαφορές τους. Εκείνος τον πείθει ότι η Ελπίδα τούς κορόιδεψε και τους δύο. Η Κάτια προσεγγίζει την Τόνια και της προσφέρει ένα καλό ποσό, με σκοπό να την χωρίσει από τον Φάνη. Η Ελπίδα προκαλεί τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον του Χάρη, που την πλησιάζει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr