Μεγάλη ανατροπή στους «Συμμαθητές»: Η Μαριλένα ζει

494252-sim.png

17-07-2017 7:10

Υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της Μαριλένας; 

Η Αλίκη έχει  υποψίες πως η Μαριλένα είναι ζωντανή και αποφασίζει να αναρτήσει αφίσες, με την ελπίδα κάποιος που την έχει δει να την αναγνωρίσει και να επικοινωνήσει μαζί της. Ο Δημήτρης,  ο συγγραφέας ο οποίος φιλοξενεί τη γυναίκα μετά το ατύχημα, βλέπει τις αφίσες. Ωστόσο έχει δώσει στη Μαριλένα το όνομα Μαργαρίτα,  καθώς εκείνη δεν θυμόταν τίποτε από το παρελθόν της. Την ίδια στιγμή, η Κρίστη επισκέπτεται τον Φραγκίσκο στο εργαστήριο του, όπου τον πετυχαίνει με την Αιμιλία. Μοιραία, και οι τρεις έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ λίγες ώρες αργότερα η καθηγήτρια κάνει στον Ανδρέα μια αποκάλυψη πού τον εκπλήσσει. Συγκεκριμένα του μιλά γιο το λεύκωμα και τον σχολικό της έρωτα με_τον Φραγκίσκο. Η Σεσίλια και ο Γιώργος κάνουν μια επαγγελματική πρόταση στην Αλίκη, που θέλει να επενδύσει κάπου τα χρήματα της. Παράλληλά, ο Ηρακλής θέλει να κάνεί μια μεγάλη αποκάλυψη στην Αλίκη, ενώ και ο Αλέξανδρος φέρνει δυσάρεστα νέα στη μητέρα του.

Επιστρέφοντας απρόσμενα από τη Θεσσαλονίκη διαπιστώνει πως υπάρχει περίπτωση γνα συλληφθούν. Στο μεταξύ, μόνο η Αλίκη και ο Ανδρέας πιστεύουν πια ότι η Μαριλένα μπορεί να είναι ζωντανή. Έτσι, η θεία της “. ξεκινάει κρυφά έρευνες για να βρει ένα σημάδι ζωής της Μαριλένας. Τότε συναντά έναν άγνωστο που ίσως έχει πληροφορίες για εκείνη.

Την ίδια στιγμή, ο Άρης και η Σοφία ακόμη δεν έχουν πει την αλήθεια στους υπόλοιπους για τη γνωριμία τους.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr