Ο Γιώργος Πατούλης αποφασισμένος να αλλάξει την Αθήνα!

patoulis24

15-07-2017 10:17

Την προσεχή Τρίτη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του Προέδρου της ΚΕΔΕ και πλέον έμπειρου αυτοδιοικητικού στελέχους της ΝΔ.

Ο Γιώργος Πατούλης, ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους Δημάρχους της χώρας – αν όχι ο πιο αναγνωρίσιμος – βάζει πλώρη για την Πρωτεύουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Είδα την Παναγιά μπροστά μου ολοζώντανη»: Συγκλονίζει η Αρχιλοχίας που σώθηκε από το Χιούι

Με την πλούσια εμπειρία του τόσο από το Δήμο Αμαρουσίου, όσο και από τη θέση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, ο Γιώργος Πατούλης φαντάζει ως την πλέον κοινώς αποδεκτή υποψηφιότητα για το Δήμο Αθηναίων… και όχι μόνο, όπως σχολίαζε πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ!

Φαίνεται πως ο Γιώργος Πατούλης έκανε την κίνηση ματ, πιάνοντας στον ύπνο όλους τους δήθεν μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου της Αθήνας!

Και λέμε δήθεν, γιατί είναι αμφίβολο αν όλοι οι “πολυδιαφημιζόμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων” θα είχαν πραγματικά το σθένος να κατέλθουν στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών και ειδικώς διεκδικώντας τη Δημαρχία της Πρωτεύουσας.

Στην παρούσα φάση τουλάχιστον, ο Γιώργος Πατούλης φαντάζει – πριν ακόμη προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση – ως το απόλυτο φαβορί για τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας.

Μάλιστα, σε συζήτηση με υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος, αναφέρθηκε ότι ίσως να είναι και ο μόνος που πραγματικά μπορεί να παράξει έργο και να αλλάξει τη σημερινή όψη της Πρωτεύουσας!

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το προφίλ του Γιώργου Πατούλη βέβαια δεν περιορίζεται στα “στενά όρια” του Δήμου Αθηναίων!

Και το αναφέρουμε αυτό, καθώς σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του 24ωρου, ο Γιώργος Πατούλης δέχεται ακόμα και τις τελευταίες ώρες πριν τις ανακοινώσεις της Τρίτης, να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο, να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής!

Για αυτό δε θα μας φανεί περίεργο, εάν ο Γιώργος Πατούλης την προσεχή Τρίτη, αναφερθεί στο όραμά του γενικότερα για την Αττική της επόπτης δεκαετίας, με έμφαση στην Αθήνα, αλλά χωρίς επίσημη αναφορά στη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων.

Και αυτό, γιατί γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος, βάσει δημοσκοπικών ερευνών που έχει στα χέρια του, ότι έχει την πολυτέλεια να επιλέξει, χωρίς καμία πίεση!

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΤΟΥΛΗ

Όπως όλα δείχνουν, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δε θα δοθούν χρίσματα από τα μεγάλα κόμματα, μιας και στην πράξη, οι πολίτες τα έχουν καταργήσει!

Πολλά είναι τα χαρακτηριστικά παραδείγματα Δημάρχων που εξελέγησαν δίχως επίσημα χρίσματα, με χαρακτηριστικότερα αυτά των νέων Δημάρχων Μυκόνου και Γλυφάδας, Κωνσταντίνου Κουκά και Γιώργου Παπανικολάου αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένονται και άλλες παρόμοιες κινήσεις, σαν αυτή του Γιώργου Πατούλη, σε αρκετούς μεγάλους Δήμους του Λεκανοπεδίου, όπως ο Πειραιάς, η Κηφισιά, ο Δήμος 3Β (Βούλα-Βάρη-Βουλιαγμένη) και πολλοί ακόμα.

Το ρεπορτάζ τρέχει και το μόνο σίγουρο είναι, ότι όσο πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τόσο πιο έντονο θα γίνεται και το ενδιαφέρον των υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών, αρχής γενομένης από την Αθήνα και την Αττική!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΟΜΒΑ: Κατεβάζουν… ρολά τα καταστήματα Praktiker στις 16 Ιουλίου

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz παίρνει διαζύγιο μετά από τρία χρόνια γάμου

30 φωτό Ελλήνων διάσημων με μαγιό (που θα στοιχειώσουν τα μακροβούτια σου)

loading...