Απίστευτο με βόμβα στον Παπαδήμο: Ποιο πρόβλημα υγείας του έσωσε τη ζωή;


28-05-2017 19:05

Ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου ήταν απολύτως σαφής στο τηλεφώνημά του.

«Στα επόμενα λεπτά το ΕΚΑΒ μεταφέρει τραυματισμένο στον Ευαγγελισμό τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Έγινε έκρηξη στο αυτοκίνητό του με βόμβα, ίσως είναι τρομοκρατικό χτύπημα. Να είστε σε ετοιμότητα».

Ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου ήταν απολύτως σαφής στο τηλεφώνημά του προς τη διοικήτρια του Ευαγγελισμού, Νάγια Μητσάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ – Δείτε τι συνέβη (ΦΩΤΟ)

Όπως γράφει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Έθνος», όταν έφτασε στον «Ευαγγελισμό», ο πρώην πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, πονούσε φρικτά, φαινόταν τρομοκρατημένος, ενώ ήταν σε άθλια κατάσταση.

«Είχαν απομείνει κάποια κομμάτια από τον γιακά στο πουκάμισο και το σακάκι του, όσο μια παλάμη του χεριού. Από εκεί και πέρα ήταν κουρέλια και καμένα. Αμέσως του έδωσαν παυσίπονο για να ηρεμήσει από τους πόνους. Όλες οι ειδικότητες των γιατρών ήταν δίπλα του».

«Είδα τον πρώην πρωθυπουργό σε ένα φορείο γεμάτο αίματα. ‘Ήταν τρομοκρατημένος, σοκαρισμένος, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη», δηλώνει ο διευθυντής του Α’ χειρουργικού τμήματος και της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων Οργάνων, Βασίλης Βουγάς.

Την Παρασκευή το πρωί ξύπνησε ευδιάθετος, ενώ πονούσε λιγότερο. «Ήταν εμφανώς καλύτερα από την προηγούμενη ημέρα». Αργότερα στο νοσοκομείο, τον πρώην πρωθυπουργό επισκέφτηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. «Θυμόταν τα πάντα, όπως δήλωσε.

Δεν έχασε καθόλου την επαφή του με το περιβάλλον, επικοινωνούσε συνεχώς. Είπε ότι κράτησε τον φάκελο, όχι κοντά στο πρόσωπό του λόγω πρεσβυωπίας, αλλά πάνω στα πόδια του και ευτυχώς γιατί διαφορετικά ίσως ήταν μοιραίο για την ίδια του τη ζωή», αναφέρει νοσηλεύτρια που ήταν παρούσα και συνεχίζει:

«Μόλις άνοιξε τον φάκελο, όπως περιέγραψε, έγινε η έκρηξη. Στο μεταξύ είδε κι ένα πλαστικό κομμάτι μέσα στον φάκελο που έμοιαζε με θήκη CD».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιάννης Αϊβάζης-Μαρία Κορινθίου: Καβγάς και μούντζωμα στην μέση του δρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

O Σάκης και η Κάτια έστειλαν ιδιόχειρο προσκλητήριο στους καλεσμένους του γάμου τους! Δείτε το!

Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό! Δείτε το σπίτι του ΜΠΟ και θα πάθετε πλάκα!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αυτή είναι η “ελεγμένη” θάλασσα που άφησε η Δημοτική Αρχή Μώραλη τα παιδιά να βουτήξουν!