Νάντια Χαλαμανδάρη: Τέλος στο βασιλικό παραμύθι με τον Ισπανό πρίγκιπα

479565-gomez-acebo.jpg

07-04-2017 10:02

«Βόμβα»: Η Νάντια Χαλαμανδάρη ζει πλέον χωριστά από τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο σύμφωνα με το περιοδικό Hola.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό, που επικαλείται πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια και της μεταφέρει σε δημοσίευμά της η σημερινή Espresso, η Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν ζει πια μαζί με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο.

H Νάντια δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον καινούργιο τρόπο ζωής της στην Ισπανία και η συγκατοίκηση ήταν πλέον αδύνατη. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να ζει ο καθένας στη χώρα του, κάτι που και οι δυο είναι αποφασισμένοι να μην αλλάξει. Πηγές από το παλάτι διοχέτευσαν την είδηση, ότι χωρισμός τους είναι γεγονός. Ο τίτλος του περιοδικού είναι σαφής: “Η δύσκολη κατάσταση του γάμου του Φερνάντο Γκόμεζ με τη Νάντια Χαλαμνδάρη. Κοντινές πηγές της οικογένειας λένε ότι ζουν χώρια και δεν έχουν πρόθεση ν’ αλλάξουν αυτή την κατάσταση στο άμεσο μέλλον.”

Δεν έχει περάσει ούτε χρόνος από τότε που ο ξάδελφος του βασιλιά Φελίπε, ο πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο και η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη άρχισαν να ζουν το δικό τους παραμύθι. Όλα έδειχναν ρόδινα στις 31 Μαΐου 2016, όταν είπαν το “ναι” σε μια τελετή που έγινε στο δημαρχείο του Παλιού Φαλήρου, μόλις πέντε μέρες προτού καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί, στο οποίο έδωσαν το όνομα Νικόλαος. Έπειτα από δέκα μήνες η σχέση τους πήρε άσχημη τροπή. Η δημοσιογράφος, όπως λέγεται ζει πια στην Ελλάδα με τον γιο της και επιθυμία της βασιλικής οικογένειας, είναι η Νάντια να ταξιδεύει συχνά στην Ισπανία, ώστε να μπορεί ο Νικόλαος να βλέπει περισσότερο τον πατέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...