Εξαγγελίες Τσίπρα από το Συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

783577-tsipras_syriza.jpg

06-04-2017 20:50

Η αριστερά δεν ενδιαφέρεται να έχει μια κυβερνητική νεολαία, δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τον χαιρετισμό του στο συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η δική μας αριστερά δεν φοβήθηκε ποτέ τον ανοιχτό διάλογο και την κριτική» ανέφερε και υπογράμμισε πως «το επόμενο διάστημα ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα αξιοποίησης κτηρίων όπου θα κατοικήσουν νέοι άνθρωποι και επίσης ένα πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τους νέους».

Σε λίγο θα επιδοτήσουμε και το πρώτο και το δεύτερο παιδί, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.  

«Αυτό που συνέβη στη χώρα μας είναι πρωτοφανές διότι είχαν αγιοποιήσει τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας πως «κληρονομήσαμε μια κατάσταση διαλυμένων εργασιακών σχέσεων».

«Δίνουμε μάχη για να αποκαταστήσουμε τα εργασιακά δικαιώματα» ανέφερε και τόνισε πως «ιδεοληψία είναι να νομίζεις ότι μπορείς να καταστρέψεις τις ζωές των νέων ανθρώπων και μετά να τους κουνάς το δάκτυλο να υποταχθούν».

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη πως «είμαστε εμείς που έστω και αργά υιοθετήσαμε το σύμφωνο συμβίωσης».

Την έναρξη του συνεδρίου παρακολουθούν πολλά στελέχη της κυβέρνησης μεταξύ των οποίων ο Νίκος Παππάς, ο Αλέξης Χάρίτσης, η Έφη Αχτσιόγλου ο Τάσος Πετρόπουλος, η Θεανώ Φωτίου, Πάνος Σκουρλέτης  ο Δ. Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Ρήγας, ο διευθυντής της Κ.Ο Κώστας Ζαχαριάδης η εκπρόσωπος του κόμματος Ράνια Σβίγκου  οι πρώην υπουργοί Νίκος Παρασκευόπουλος, Θοδωρής Δρίτσας. Επίσης η Τασια Χριστοδουλοπούλου και αρκετοί βουλευτές μεταξύ των οποίων η Άνέτα Καββαδία, ο Νίκος Φίλης, η Ε. Αυλωνίτου και ο Μάκης Μπαλαουρας.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr