Ηράκλειο: Αυτός είναι ο τεχνικός ορθοπεδικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη ασθενή

778757-apoplanisi-irakleio.jpg

20-03-2017 14:06

Η υπόθεση είχε σοκάρει την κοινωνία του Ηρακλείου – Πώς ο έκφυλος αποπλάνησε το 12χρονο κορίτσι

Τα στοιχεία του τεχνικού ορθοπεδικού ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου έδωσε στη δημοσιότητα μετά από τη σχετική Εισαγγελική διάταξη, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Πρόκειται για τον Κρασσά Μιχαήλ του Δημητρίου, κάτοικο Ηρακλείου, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα δεκατέσσερα έτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από τους γονείς της, το 12χρονο κορίτσι έπρεπε να βάλει νάρθηκα λόγω θωρακικής σκολίωσης. Με βάση τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, ο καταγγελλόμενος, στον οποίο αποτάθηκε για το θέμα η οικογένεια, τοποθέτησε στην ανήλικη δύο «κηδεμόνες» για την διόρθωση της σκολίωσης ενώ της συνέστησε να υποβληθεί και στη θεραπεία που αποκάλεσε ως «ρεύματα», ως την πλέον αποτελεσματική.

Για την εφαρμογή αυτής της θεραπείας της εξήγησε ότι έπρεπε να καθίσει σε μια ορισμένη στάση στην καρέκλα, να βγάλει την μπλούζα και τον στηθόδεσμο, να κατεβάσει λίγο το παντελόνι της και να καλύψει τα μάτια της με κάποιο ύφασμα καθώς και να βάλει στο στόμα της ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι για την ρύθμιση της αναπνοής.

Όπως περιγράφεται στο βούλευμα, η μητέρα παρέμεινε στο γραφείο του κατηγορούμενου ενώ εκείνος και το κορίτσι πήγαν στο εξεταστήριο για την διαδικασία που της είχε περιγράψει σε προγενέστερο χρόνο.

Αφού γδύθηκε από τη μέση και πάνω, κάθισε στην καρέκλα κατά την στάση που της είχε υποδείξει ο ειδικός. Τότε της έδειξε ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι που ήταν τοποθετημένο στο τραπέζι απέναντι από την καρέκλα, το οποίο θα της έβαζε στο στόμα προκειμένου να παίρνει σωστές αναπνοές. Η ανήλικη έκλεισε τα μάτια της με το ύφασμα που της έδωσε ο κατηγορούμενος και αυτός έλαβε θέση μπροστά της.

Το κορίτσι καταγγέλλει ότι αντί για το φουσκωμένο χειρουργικό γάντι, ο κατηγορούμενος έβαλε στο στόμα της το πέος του!

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για την υπόθεση

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου γίνεται -σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη- προκειμένου να προστατευτεί το κοινωνικό σύνολο, οι ανήλικοι, οι ευάλωτες ή ανίσχυρες πληθυσμιακά ομάδες αλλά και «προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-274258 και 274070 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρει η Αστυνομία.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr