Σοκ στο Βόλο: Η κίνηση απελπισίας ενός άστεγου άνδρα

750301-volos.jpg

30-11-2016 13:21

Συγκλονίζει η ιστορία ενός άστεγου άνδρα, που ήρθε σήμερα Τετάρτη στο φως της δημοσιότητας.

Η φτώχεια οδήγησε έναν απελπισμένο άνεργο άνδρα στην απόπειρα κλοπής, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει ένα ζεστό δωμάτιο και λίγη τροφή.

Ο 47χρονος, το βράδυ της Τρίτης (29/11) έσπασε, χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, το τζάμι αυτοκινήτου το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Δεν απέσπασε κάτι από το αυτοκίνητο αλλά στις 03:00 τα ξημερώματα, πήγε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Εκεί, αποκάλυψε στους αστυνομικούς την πράξη του και τους ζήτησε να οδηγηθεί στη φυλακή προκειμένου να εξασφαλίσει στέγη και φαγητό, καθώς η κακοκαιρία «χτυπούσε» την περιοχή του Βόλου.

Ο 47χρονος είναι άστεγος και άνεργος, μετακινείται πολύ συχνά μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βόλου, όπου διαμένει κατά διαστήματα, και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για μικροκλοπές.

Οι αστυνομικοί άκουσαν την ιστορία του 47χρονου από τη Θεσσαλονίκη κι έκαναν αυτοψία στο αυτοκίνητο, διαπιστώνοντας ότι τους έλεγε αλήθεια.

Όμως αν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Βόλου, εκείνος τον άφησε ελεύθερο επειδή όπως ορίζει η νομοθεσία παραδόθηκε αυτοβούλως, αλλά και επειδή ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν υπέβαλε μήνυση για τη ζημιά και ο 47χρονος δεν έλειψε τίποτα μέσα από το όχημα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr