Είκοσι χρόνια Electronet με πλούσια δώρα για τους τυχερούς

746541-electronet.jpg

17-11-2016 14:43

Η Electronet διαγράφει το 20ο έτος στην πορεία της από το πρώτο της κατάστημα έως τα 81 σημεία της σήμερα σε όλη την Ελλάδα.

Θέλοντας έμπρακτα να ευχαριστήσει όλους τους πελάτες της ανεξαιρέτως, αποφάσισε να γιορτάσει τα 20ά της γενέθλια μαζί τους, μοιράζοντας συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, αξίας 40.000 ευρώ σε 33 τυχερούς!

Πώς; Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε ένα από τα 81 καταστήματα Electronet! Απλώς, δηλώνετε συμμετοχή στην ειδική εφαρμογή που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα και μπαίνετε στην κλήρωση, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε αγορά. Έτσι απλά γιατί η Electronet θέλει να γιορτάσει μαζί σας!

Με γνώμονα πάντα να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα, στην πιο πλούσια ποικιλία, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και έχοντας πάντα ως στόχο την δημιουργία και διατήρηση μιας ουσιαστικής σχέσης μαζί σας, τώρα, στην επέτειό της, επιβραβεύει ξανά την εμπιστοσύνη σας.

Επισκεφθείτε σήμερα το πλησιέστερο κατάστημα Electronet και ίσως είστε ένας από τους τυχερούς! Περισσότερες πληροφορίες στο www.electronet.grΠΗΓΗ : Newsbomb.gr