Μας… έπεσε ο καφές από τα χέρια – Απίστευτη δήλωση της Θεανώς Φωτίου πρωί – πρωί!

748883-fotiou.jpg

25-11-2016 13:19

«Κλείσαμε τη δεύτερη αξιολόγηση επιτυχώς (!), κατά την άποψή μου», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, στον ΑΝΤ1, και άφησε άφωνους χιλιάδες τηλεθεατές πρωί – πρωί!

Έκλεισε η αξιολόγηση; Μάλιστα… Κι ο κ. Τσίπρας γιατί δεν το ξέρει και μιλά δημοσίως για τυχόν αποτυχία της διαπραγμάτευσης και μάλιστα με την πιθανότητα προσφυγής στις κάλπες; Γιατί του το κρύβουν;

Μάλλον ήθελε να μας… τρολάρει η κ. Υπουργός!

Παράλληλα, τόνισε ότι «οι εταίροι δέχθηκαν ότι θα καταβληθούν από τον προϋπολογισμό 760 εκατομμύρια για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και δεν απαιτείται κόψιμο κοινωνικών επιδομάτων για το 2017, εκτός από περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως επικαλύπτονται πλήρως από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».

Η κ. Φωτίου τόνισε ότι η κάρτα σίτισης και το επίδομα ενοικίου ενσωματώνονται πλέον στο ΚΕΑ και σημείωσε πως «δεν θα αλλάξουν τα εισοδηματικά κριτήρια για την καταβολή του».

Τέλος, ανέφερε ότι μετά την πιλοτική εφαρμογή του σε 30 Δήμους, έχουν εκπαιδευτεί υπάλληλοι σε ακόμη εκατό περιοχές.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr