Επιστρέφει με 4 νέα επεισόδια το BIG TALK

460148-2c122efc-ea3a-4f77-a10f-e63a54265e3f.jpg

24-11-2016 9:00

Φισφής, Ρούμπος, Μακαλιάς, Σαρακατσάνης και Αγγελόπουλος…  επιστρέφουν με 4 νέα επεισόδια BIG TALK για να μας θυμίσουν πως… όλα είναι ανοιχτά αρκεί το θέμα να μην είναι σοβαρό!

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2016. Μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη 1η σεζόν, η παρέα του BIG TALK επιστρέφει με 4 νέα επεισόδια. Η εκπομπή BIG TALK, που κατά την 1η σεζόν της, και με 4 μόνο επεισόδια, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ξεπερνώντας τα 350.000 video views, επιστρέφει για να περάσει τη συζήτηση σε ανώτερο επίπεδο με το αγαπημένο μας παρεάκι να κουβεντιάζει, για άλλη μία φορά, θέματα που δεν τολμά να θίξει ΚΑΝΕΙΣ!

Το Big Talk έχει ήδη αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που συμμετέχει ενεργά στο περιεχόμενο της εκπομπής, με τις α-σόβαρες ερωτήσεις για την ομάδα και τα comments στο NETWIX να έχουν «πάρει φωτιά»…

Στην πολύαναμενόμενη 2η σεζόν του BIG TALK, ο Λάμπρος Φισφής,  ο Ζήσης Ρούμπος, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν υποσχεθεί στην αντρική τους τιμή, να θίξουν ερωτήματα που διχάζουν, διλήμματα που σε βάζουν σε σκέψεις, απόκρυφες αλήθειες, φιλοσοφικά ζητήματα μικρής σημασίας και, πάνω απ’ όλα, ιδέες και προτάσεις από το ίδιο το κοινό.

Big Talk… Αν δεν έχεις συζητήσει αυτά τα θέματα μάλλον δεν έχεις ξενυχτήσει με παρέα.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr