Στιγμές αγωνίας: Σύζυγος γνωστής ηθοποιού έπεσε από τη σκεπή του σπιτιού τους!

76802fe0b7a45fb506c5d4f7cab833e0

16-11-2016 21:12

Απίστευτο συμβάν λίγο καιρό μετά τον ερχομό του μωρού τους στη ζωή. Ένα απίστευτο ατύχημα βίωσε στην οικογένειά της γνωστή ηθοποιός, που έγινε μανούλα για δεύτερη φορά πριν λίγες εβδομάδες.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, μέχρι που συνέβη ένα δραματικό ατύχημα. Ο σύζυγος της 31 έτους ηθοποιού, έπεσε από τη σκεπή του σπιτιού τους και γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο λόγος για την Eva Amurri, η οποία βρήκε αναίσθητο τον άντρα της στην αυλή του σπιτιού τους. Ο Kyle Martino είχε «Άγιο» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μόνο με μικρούς τραυματισμούς. Η κόρη της Susan Sarandon μάλιστα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα συνέβησαν.

«Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να βρίσκεις τον σύζυγό σου πεσμένο από την σκεπή στο έδαφος (καθάριζε την καμινάδα) μέσα στη βροχή. Χτύπησε επάνω σε έναν πέτρινο τοίχο και μετά προσγειώθηκε στο έδαφος. Κατά κάποιο τρόπο, δεν χτύπησε σοβαρά, δεν έχει γρατσουνιά και κανένα σπασμένο κόκκαλο. Πιστεύω ότι είχαμε αρκετούς αγγέλους σήμερα στο μαζί μας. Τώρα ξεκουράζεται. Είναι ευγνώμων που δεν έπαθε τίποτε χειρότερο!», έγραψε ανεβάζοντας στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της στο κρεβάτι του νοσοκομείου!

Εκτός αυτού μάλιστα ανέβασε και οικογενειακή φωτογραφία ευχαριστώντας το κοινό και τους fans τους.

Περαστικά.

Πηγή: peoplegreece.com


loading...