Πρεμιέρα για Μαργαρίτη – Ζιώγαλα – Παπαϊωάννου

458449-dsc_0043.jpg

15-11-2016 5:58

Ήταν μια πρεμιέρα διαφορετική από τις άλλες στη μουσική σκηνή Γραμμές.

Εσύ μιλάς στη καρδιά μου τραγούδησε ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο κόσμος στη μουσική σκηνή Γραμμές τον αποθέωσε. 

Ξεχωριστός ο Νίκος Ζιώγαλας, ένας από τους πιο αγαπημένους και διαχρονικούς καλλιτέχνες τραγουδοποιούς, ο οποίος μας χάρισε αγαπημένα τραγούδια και προσωπικές του επιτυχίες από το πανόραμα των μουσικών δρόμων που έχει ακολουθήσει, απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα του κόσμου.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου, μια νέα γνήσια λαϊκή φωνή, με εμπειρία στη σκηνή δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό κέρδισε τις εντυπώσεις…

Το ραντεβού επιτυχίας στη μουσική σκηνή Γραμμές είναι γεγονός.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, μετά την περσινή του επιτυχία στις Γραμμές, έρχεται ανανεωμένος, το ίδιο δυναμικός με ένα ρεπερτόριο μεγάλων τραγουδιών από το λαϊκό έως το δημοτικό.

Ο Νίκος Ζιώγαλας με την παρουσία του στο σχήμα, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία του με τον Μαργαρίτη είναι μια συνεργασία έκπληξη. Γνωρίζοντας καλά, τη σκηνή, ο Νίκος Ζιώγαλας, πιάνει το σφυγμό του κόσμου και τον οδηγεί σε μουσικά μονοπάτια σπάνια.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου βάζει με τις ερμηνείες και τα τραγούδια της, πάθος και κέφι στις Γραμμές, αναδεικνύοντας το εκρηκτικό και αυθεντικό ταπεραμέντο της.

Η λίστα με τα τραγούδια του προγράμματος μεγάλη. Εξαιρετικές επιλογές από το λαϊκό και το έντεχνο ως το δημοτικό τραγούδι, δίνουν, ποιότητα στην διασκέδαση.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr