Κουμουτσάκος: Η χώρα πρέπει να βγει από τα αδιέξοδα

744958-giorgos-koumoutsakos.jpg

11-11-2016 20:43

O Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και τις αναφορές του για 4ο Μνημόνιο δήλωσε πώς η κυβέρνηση με την καταστροφική διαπραγμάτευση του 1ου εξαμήνου του 2015 οδήγησε τη χώρα σε…3ο αχρείαστο, μνημόνιο.

«Με την ανικανότητά της οδήγησε ξανά την οικονομία στην ύφεση.Με τις ιδεοληπτικές εμμονές της επέλεξε να υπερφορολογήσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.Με την αναποτελεσματικότητά της έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών.Και τώρα, αφού χάθηκαν 2 χρόνια, αυτοί που επέβαλαν το 3ο αχρείαστο Μνημόνιο, άρχισαν να μιλούν για 4ο Μνημόνιο.Προσπαθούν, όπως και πέρυσι, να αποδώσουν σε άλλους αυτά που οι ίδιοι απεργάζονται.Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδά της χρειάζεται μια άλλη πολιτική». 
 
Όπως σημειώνει στη δήλωσή του ο κ.Κουμουτσάκος, « είναι πάγια τακτική της κυβέρνησης να παρουσιάζουν τις ήττες τους σαν νίκες. Το έκαναν υπογράφοντας το 3ο Μνημόνιο. Το έκαναν με την εκχώρηση για 99 χρόνια της Δημόσιας Περιουσίας. Το έκαναν στις σχέσεις με το Δ.Ν.Τ. Τώρα το κάνουν και με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης».
 
Και προσθέτει: «Αφού ακυρώθηκαν ως αντισυνταγματικές, βασικές πρόνοιες του νόμου Παππά, αφού κατέπεσε ο διαγωνισμός – παρωδία που έστησαν, αφού ματαιώθηκε η απόπειρά τους να ρίξουν μαύρο στα κανάλια και αφού αποδέχτηκαν τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, έφτασαν στο σημείο να μιλούν για νίκη. Όμως, ένα είναι βέβαιο: Ο νόμος Παππά είναι παρελθόν. Επικράτησε η συνταγματική τάξη. Συγκροτήθηκε, όπως προτείναμε, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κύρους. Διασφαλίστηκαν η ελεύθερη ενημέρωση, οι εργαζόμενοι και τα Δημόσια Έσοδα από τη λειτουργία των καναλιών».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr