Αποκατάσταση δημοσιεύματος του Newsbomb.gr με εκ παραδρομής αναφορά στο «Ρουβίκωνα»

744939-newsbomb.jpg

11-11-2016 19:28

Επειδή εμείς εδώ στο Newsbomb.gr έχουμε μάθει να λέμε ΜΟΝΟ την αλήθεια και να πορευόμαστε βάσει αυτής, ενημερώνοντας τους πολίτες, με μοναδικό σκοπό το συμφέρον της Ελλάδας και όχι το προσωπικό μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Και αυτό γιατί έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, ζητώντας ειλικρινή συγγνώμη όταν οφείλουμε να το κάνουμε.

Το Newsbomb.gr δημοσίευσε κείμενο στο οποίο γράφτηκαν εκ παραδρομής λανθασμένες πληροφορίες εις βάρος του «Ρουβίκωνα». Θέλουμε και πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση εκ μέρους μας για δημοσίευση συκοφαντικού και ψευδούς δημοσιεύματος εναντίον της συγκεκριμένης αναρχικής ομάδας.

Χωρίς λοιπόν δικαιολογίες και με μόνο κίνητρο το πάθος για ανιδιοτελή ενημέρωση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση προτίμησης του διαδικτυακού κοινού, αποσύρουμε τη συγκεκριμένη αναφορά: «με πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό, μέλη του Ρουβίκωνα κατόρθωσαν να “μπουν¨ στις συχνότητες των αστυνομικών, κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής ληστείας στην Τράπεζα Πειραιώς, στη Λεωφόρο Κηφισίας», σε δημοσίευμα σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση συκοφάντησης, αλλά επρόκειτο για μία άστοχη διατύπωση.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr