«Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα»: Τι συμβαίνει στα γυρίσματα;

457542-76164-6.jpg

08-11-2016 20:44

Απίστευτες καταστάσεις ζουν οι ήρωες της σειράς «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», που ετοιμάζουν ο Λευτέρης Παπαπέτρου και η Αμαλία Γιαννίκου για τον ΑΝΤ1

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Η τηλεοπτική αστάθεια που οδήγησε σε αναγκαστική τηλεοπτική αδράνεια όλο το καλοκαίρι, είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ενώ τα γυρίσματα της «Συμπεθέρας» θα μπορούσαν να έχουν δρομολογηθεί από τον Ιούλιο, η σειρά έφτασε στο σημείο να πάρει μπροστά στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Πού ακριβώς εστιάζεται το πρόβλημα; Πρώτον επειδή ο χρόνος κυρίως στην τηλεόραση πιέζει, πάντα οι δημιουργοί παραγωγών όπως η «Συμπεθέρα», θέλουν να έχουν μπροστά τους αρκετά μεγάλο περιθώριο προετοιμασίας, πριν βγει στον αέρα. Γιατί τότε η διαφημιστική αγορά πιέζει το κανάλι ασφυκτικά για καινούργια, ετοιμοπαράδοτα επεισόδια και δεν υπάρχει περιθώριο για μεγάλη προσοχή και σχολαστικότητα. Και δεύτερον σε αυτήν τη σειρά του ΑΝΤ1, τα… παιχνίδια του καιρού επηρρεάζουν άμεσα το γύρισμα.

Σύμφωνα με το σενάριο του δαιμόνιου Λευτέρη Παπαπέτρου, όλη η ιστορία εκτυλίσσεται τον Ιούλιο και Αύγουστο των… capital controls και του δημοψηφίσματος. Έτσι, όπως ίσως φαντάζεστε, όλα τα γυρίσματα πρέπει να έχουν φόντο το… κατακαλόκαιρο και όχι τους φθινοπωρινούς μήνες, πράγμα το οποίο συνέβη. Γι΄αυτό λοιπόν ο χρόνος πιέζει πολύ, καθώς θα είναι δύσκολο όλοι οι ηθοποιοί να κυκλοφορούν με καλοκαιρινή… περιβολή και να μην τους νοιάζει τίποτα, αν το θερμόμετρο δείχνει 10 βαθμούς!

Η Αμαλία Γιαννίκου μαζί με τον Λευτέρη Παπαπέτρου έχουν δώσει απόλυτη προτεραιότητα στο γύρισμα των εξωτερικών σκηνών. Το κρύο δε ακόμα και αυτή την εποχή στα Μεσόγεια είναι… τσουχτερό, όταν τα γυρίσματα είναι νυχτερινά. Παρ΄ όλα αυτά οι συντελεστές φαίνεται να το απολαμβάνουν…

Ενδιαφέρον έχει, όμως, και η τηλεοπτική συνύπαρξη της Μαρίας Καβογιάννη (η οποία μάλιστα άλλαξε και την… κόμη της για το χατίρι της σειράς και έγινε πιο έντονα καστανή) και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Οι δύο ηθοποιοί μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, μετά τα θρυλικά «Εγκλήματα», θα «υπηρετήσουν» ξανά το σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου. Αυτήν τη φορά βέβαια δεν θα υποδυθούν τα αδέλφια, αλλά το τρομερό ζευγάρι Μάγδας και Αντώνη Ρεντούμη. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο επίσης εξαιρετικός ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης, που επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από «Το Νησί» και στη θα υποδύεται το έτερον ήμισυ της Ζέτας Μακρυπούλια.

Πηγή: TV ΈθνοςΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr