Η συγκινητική ιστορία του μικρού Παντελή από τη Ρόδο, που νίκησε τον καρκίνο

743521-pantelis-4.jpg

07-11-2016 19:38

Στην τρυφερή ηλικία των 2,5 ετών ο Παντελής διαγνώστηκε με καρκίνο στο νεφρό, στο στάδιο 3, με την οικογένεια του να ανεβαίνει από εκείνη τη στιγμή τον δικό της Γολγοθά.

Η περιπέτεια του μικρού Παντελή ξεκίνησε πριν 10 μήνες, ο 2,5 ετών «άγγελος» υπήρξε μαχητής και κατάφερε να νικήσει την αρρώστια του! Σήμερα, ο πατέρας του, Κώστας Μενεγάκης μιλά στην rodiaki.gr για τον αγώνα τους που συγκλόνισε όλη τη Ρόδο.

Διαβάστε παρακάτω τη συγκλονιστική συνέντευξη:

Πώς ξεκίνησε, ποια ήταν η ένδειξη στο παιδί για να καταλάβετε ότι κάτι συμβαίνει;

Ο Παντελής είχε κάποια δέκατα, για τρεις-τέσσερις μέρες, και προληπτικά τον πήγαμε στον παιδίατρό του. Τον εξέτασε, δεν εντόπισε κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο για να αποκλειστούν κάποιες αιτίες, μας έστειλε για υπέρηχο κοιλιάς. Ο υπέρηχος εντόπισε μία ένδειξη στο αριστερό σημείο. Του έκαναν υπέρηχο και πλάγια και εντόπισαν μία «μάζα» όπως μας είπαν στην αρχή, προφανώς για να μην μας ανησυχήσουν γιατί κατά τ΄ άλλα μας έστειλε επειγόντως στο νοσοκομείο. Ήταν 18 Ιανουαρίου 2016. Μείναμε μία μέρα και εκεί με τη συμβολή της διευθύντριας της παιδιατρικής της κ. Ντίνας Μαχαιρίδη, φύγαμε την επόμενη μέρα για το Παίδων Αγία Σοφία.

ImageHandler

Κι από εκεί και μετά άλλαξε η ζωή σας!

Στην αρχή ελπίζαμε ότι έγινε λάθος. Όταν επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις και ακούσαμε ότι είναι… καρκίνος, χάσαμε την γη κάτω από τα πόδια μας, σταμάτησε ο χρόνος, κάτι μέσα μας ράγισε και πόνεσε. Μουδιάσαμε, παγώσαμε, απορούσαμε γιατί να συμβαίνει αυτό. Τα συναισθήματα; Θλίψη, πόνος, απόγνωση, τρόμος, θυμός, άρνηση. Κάποια στιγμή μας έπιασαν τα κλάματα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα παιδί 2,5 χρονών και πολύ περισσότερο το παιδί του, νοσεί από καρκίνο. Ξαφνικά, από τη μια στιγμή στην άλλη βρεθήκαμε στα χαμένα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr