«Θα με σκότωναν» – Ανατριχίλα από τα λόγια ΑμεΑ για την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς στον Βόλο

Ο Βόλος παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά την καταγγελία που έκανε 52χρονος ΑμεΑ. Όπως είπε στους αστυνομικούς δέχτηκε επίθεση για τη μπλούζα που φορούσε…

Οι περιγραφές του κόβουν την ανάσα. Ο 52χρονος ΑμεΑ κατήγγειλε την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς, για τη μπλούζα τοπικής ομάδας που φορούσε. Είπε ότι τον χτύπησαν τρία άτομα αφού πρώτα τον έβρισαν. Τον έσωσαν από τα χειρότερα καταστηματάρχες αλλά και δημοτικοί αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ταχύτατα. Ο άτυχος άντρας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει να περάσουν έτσι, τα όσα έζησε. Θα καταθέσει μήνυση και θα περιμένει να δει τους δράστες να οδηγούνται στο εδώλιο.

Πιο αναλυτικά ο 52χρονος ΑμεΑ δέχτηκε επίθεση στην οδό Τάκη Οικονομάκη χθες το μεσημέρι (31-08-2023) στον Βόλο, λόγω οπαδικών διαφορών, όπως κατήγγειλε ο ίδιος.

Ειδικότερα σύμφωνα με την καταγγελία του 52χρονου, δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα επειδή εκείνος φορούσε μπλούζα τοπικής ομάδας. Τον έβρισαν και τον έδειραν ρίχνοντάς τον στο έδαφος με τον ίδιο να καλεί σε βοήθεια και τους καταστηματάρχες να σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Επι τόπου έσπευσαν και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας που τον έσωσαν, καθώς οι επιτιθέμενοι όπως δήλωσε θα «με σκότωναν».

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό διερευνά ο δικηγόρος του Σταμάτης Παπαγγελής, μιλώντας με καταστηματάρχες της περιοχής.

Σημειώνεται ότι στο περιστατικό έσπευσαν Δημοτικοί Αστυνομικοί και γι αυτό το λόγο δεν έχει ακόμη καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας. Μετά τον έλεγχο όλων των δεδομένων η πρόθεση του θύματος, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, είναι να κατατεθεί μήνυση.