Συνεχίζει να προκαλεί η Super Κική για Ξαρχάκο: «Ε ναι, λοιπόν, δεν τον ήξερα και χεσ…κε η φοράδα»

H Super Κική, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε στη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει έπειτα από την αναφορά της στον Σταύρο Ξαρχάκο.

Μέσα από δύο ιστορίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Super Κική εκφράστηκε με καθ’ όλα αιχμηρή γλώσσα προς όλους όσους έκριναν τα όσα είπε.

Η νέα ανάρτηση

«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους, δήθεν κουλτουρογα… της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση! Μέχρι τότε δεν μίλαγε ΚΑΝΕΝΑΣ! Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό, μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν, να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω, όπου λέω ότι σε καμία ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και ότι είναι σάτιρα!

Ε ναι, λοιπόν, το παραδέχομαι. Δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χεστ… η φοράσα! Να λοιπόν που έγινα αφορμή να τον μάθουν και άλλοι νέοι σήμερα».

«Παρ’ όλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου! Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε απ’ τη ζωάρα σας, καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό. Παρ’ όλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητα σας» τονίζει χαρακτηριστικά η Super Κική συμπληρώνοντας, δε, «Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες».

Τι λέει για Ψινάκη

Στη συνέχεια, η νεαρή influencer δημοσίευσε μια ακόμα ιστορία όπου και έγραψε τα εξής. «Για να δείτε για τη ανθρωποφαγία μιλάμε και τη έκταση μπορεί να πήρε τώρα αυτό, χωρίς κανένα λόγο, μέχρι και ο Ψινάκης που μάλλον ματιασμένος θα είναι ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά! Πατάνε πάνω σε πλάτες άλλων να μαζέψουν τα πραγματικά κακουργήματα».

«Που κόβω τον λαιμό μου ότι δεν έχει ιδέα τι είπα», καταλήγει η Super Κική στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.