Σκληρές εικόνες: Γυναίκα αστυνομικός πυροβολεί θανάσιμα 36χρονο που της επιτίθεται μπροστά στο παιδί του! (βίντεο)

Πολύ σκληρά στιγμιότυπα

Απίστευτης σκληρότητας είναι τα στιγμιότυπα των πυροβολισμών γυναίκας αστυνομικού μπροστά σε παιδί στις 5 Αυγούστου στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ. Το βίντεο, μάλιστα, προέρχεται από την κάμερα που φορούσε στη στολή της η αστυνομικός.

Στο βίντεο ο ένας από τους δύο αστυνομικούςκαλεί τον 36χρονο να παραδώσει ό,τι είχε στην κατοχή του, με τη γυναίκα του, που ήταν στον δρόμο, να λέει «μην απειλείτε με όπλο τον σύζυγό μου».

Ο 36χρονος, παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών, όχι μόνο δεν παραδίδεται, αλλά κάποια στιγμή κάνει επιθετική κίνηση προς τη γυναίκα αστυνομικό, η οποία τελικά τον πυροβολεί δύο φορές και τον τραυματίζει θανάσιμα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντένβερ έκανε λόγο για ένα «τραγικό περιστατικό», ωστόσο δικαιολόγησε το ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν μπροστά σε ένα μικρό παιδί λέγοντας: «Όπως βλέπετε στο βίντεο, όταν η αστυνομικός βγάζει το όπλο της, το άτομο αυτό είναι τόσο κοντά της ώστε δεν έχει στο οπτικό πεδίο το νεαρό παιδί και το πρόσωπο που είναι δίπλα του».

«Θα έπρεπε να το λάβει υπόψη της, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να ενεργήσει πριν της επιτεθεί το άτομο», προσέθεσε ο αρχηγός της Αστυνομίας.

Προσοχή: Ακατάλληλες εικόνες

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ