«Πάγωσαν» την ρεπόρτερ του MEGA πριν τον τελικό του Super Cup: «Είναι ανώμαλος»

Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό γεγονός της περιόδου, τον τελικό του UEFA Super Cup, ανέλαβε να καλύψει το MEGA το βράδυ της Τετάρτης σε ζωντανή σύνδεση από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μάλιστα, λίγο πριν την μετάδοση του αγώνα, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε το pre – game με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Παναγιώτη Περπερίδη στο Μεγάλο Κανάλι.

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, η Βελίκα Καραβάλτσιου βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όπου και συνάντησε πλήθος κόσμου το οποίο είχε στηθεί από νωρίς για να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Σεβίλλη στην τοποθετημένη γιγαντοοθόνη. Όλοι, σχεδόν, υποστήριζαν την ομάδα της Αγγλίας… πλην ενός!

Ειδικότερα, πλησιάζοντας μια παρέα νεαρών αγοριών, η Βελίκα Καραβάλτσιου έμελλε να δεχθεί ένα απρόσμενο σχόλιο για τον μοναδικό – στο συγκεκριμένο σημείο – υποστηρικτή της ισπανικής ομάδας. «Μάντσεστερ Σίτι! Σίτι! Μόνο Σίτι» αναφώνησαν όλοι, με μια φωνή, όταν πλησίασε πλάι ένα άνδρας με την Ισπανική σημαία στα χέρια.

«Αυτός είναι λίγο ανώμαλος» έσπευσε να προσθέσει με χιούμορ, μέλος της παρέας κάνοντας σύσσωμη την δημοσιογραφική ομάδα του Μεγάλου Καναλιού να ξεσπάσει σε γέλια με την Βελίκα Καραβάλτσιου να υπογραμμίζει με χαμόγελο, εν συνεχεία, πως και εκείνη υποστηρίζει την Μάντσεστερ Σίτι!