Ρόδος: Σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να μπει στο κλειδωμένο του σπίτι

Ανάστατη η Ρόδος από το δυστύχημα με την πτώση θανάτου στο κενό για έναν άτυχο άντρα. Σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να σκαρφαλώσει από το μπαλκόνι…

Παρά την ηλικία του αποφάσισε να ρισκάρει, με την κατάληξη να είναι τραγική. Ο 74χρονος σκοτώθηκε μετά από πτώση στο κενό από ύψος 3 μέτρων. Η Ρόδος στο επίκεντρο για το δυστύχημα που έχει βυθίσει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του. Ο άτυχος άτυχος άντρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους, την τραγωδία που σημειώθηκε απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου του 2023, στο νησί της Ρόδου, με θύμα έναν 74χρονο Ροδίτη, ο οποίος κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του και στην προσπάθειά του να μπει μέσα σε αυτό και να το ανοίξει, έπεσε από ύψος 3 περίπου μέτρων και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η εφημερίδα «Ροδιακή» ήταν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από συγγενικό πρόσωπο του 74χρονου. Φθάνοντας στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 74χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του, από τους αρμόδιους γιατρούς

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφθασε και η αστυνομία, στελέχη της οποίας συγκέντρωσαν στοιχεία και πληροφορίες, για τις συνθήκες και τα δεδομένα κάτω από τα οποία ο 74χρονος βρήκε τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με αυτά, ο ίδιος φέρεται να είχε χάσει τα κλειδιά του σπιτιού του ή να τα ξέχασε μέσα σε αυτό και να προσπάθησε να ανέβει από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας του, προκειμένου να ανοίξει.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 3 περίπου μέτρων και να χάσει τη ζωή του.

Το γεγονός βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του 74χρονου, καθώς επρόκειτο για έναν εξαίρετο άνθρωπο και οικογενειάρχη.