Πόσες ψήφους πήρε η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου που ήταν υποψήφια με το κόμμα ΝΙΚΗ

Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών στα Ιωάννινα

Μεγάλη έκπληξη στην χθεσινή εκλογική διαδικασία αποτέλεσε το κόμμα ΝΙΚΗ με το ποσοστό που κατέκτησε αφού έφτασε μια ανάσα από την είσοδο στη Βουλή.

Μεταξύ των υποψηφίων του νέου κόμματος ήταν και την ανιψιά του Αγίου Παϊσιου, Μαρία Εζνεπίδου.

Η υποψήφια βουλευτής διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με τα τελευταία εκλογικά στοιχεία από το νομό Ιωαννίνων η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου είχε λάβει 1.281 ψήφους, ενώ το κόμμα της, η ΝΙΚΗ είχε λάβει συνολικά 2.446 ψήφους (2,47%).

Ποια είναι η Μαρία Εζνεπίδου

Όπως αναφέρει το βιογραφικό της, η Μαρία Εζνεπίδου γεννήθηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, ενώ η καταγωγή της οικογένειάς της είναι από την Καππαδοκία και είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, που διεκδίκησε την ψήφου του κόσμου στις εκλογές, είναι απόφοιτος του Τμήματος Γραφικών Τεχνών και καλλιτεχνών Σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών και απόφοιτος της ΠΑΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ, ενώ παρακολούθησε πολλά σεμινάρια εκπαιδευτικού, κοινωνικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου, καθώς και πέντε έτη σχολής βυζαντινής μουσικής.

Εργάστηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο, τον Οργανισμό Σχολικών Βιβλίων και ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικό Λύκειο και σε ΙΕΚ.

Μεγάλωσε στην Κόνιτσα, σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα και ζει εκεί μέχρι σήμερα. Επισκέπτεται πολύ συχνά την Κόνιτσα και την περιοχή Ιωαννίνων. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.