Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρέσυρε ο πατέρας του με το ΙΧ του στην Κρήτη

Τραγική εξέλιξη για το 2,5 χρονών κοριτσάκι που χτυπήθηκε καταλάθος από το αυτοκίνητο του πατέρας της στην περιοχή Κίσσαμος στα Χανιά.

Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρέσυρε ο πατέρα με το ΙΧ του στην Κρήτη. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το κοριτσάκι κατέληξε.

Ανείπωτη η θλίψη επικρατεί στην Κρήτη, καθώς πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, όταν παρασύρθηκε από το αγροτικό φορτηγάκι του πατέρα της στην Κίσαμο Χανίων.

Η μικρούλα είχε μεταφερθεί και νοσηλευόταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) άφησε την τελευταία της πνοή νωρίς το απόγευμα, καθώς ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, τις τελευταίες ώρες οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες υποβάλλοντας το κοριτσάκι στα τεστ που προβλέπουν τα σχετικά πρωτόκολλα και αφορούσαν στην εγκεφαλική λειτουργία του παιδιού, χωρίς ωστόσο ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ από χθες, Παρασκευή, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

«Παιδί μου τι σου έκανα, είσαι η ζωή μου όλη»

Τραγική φιγούρα στην όλη υπόθεση είναι ο ίδιος ο πατέρας της μικρής, ο οποίος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, για να είναι κοντά στο παιδί του.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο πατέρας δήλωσε σχετικά με το τραγικό δυστύχημα: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα δεν το είδα».

Κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο δεν σταμάτησε να κλαίει, ενώ επαναλάμβανε διαρκώς δύο προτάσεις και πιο συγκεκριμένα «παιδί μου τι σου έκανα, είσαι η ζωή μου όλη».

Το χρονικό του συμβάντος

Όλα έγιναν την Τρίτη 16 Μαΐου σε χωριό της Κισσάμου όταν ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, όπως ισχυρίστηκε, δεν είδε πως το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Τόσο οι γονείς όσο και η οικογένεια της μικρής βρίσκονταν σε σοκ από την πρώτη στιγμή που συνέβη το περιστατικό, ενώ ο πατέρας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που συνέβη στην οικογένειά του.