Κέρδισε τον καρκίνο, περιμένει το 1ο της παιδί: «Όλα έγιναν χάρη στον Άγιο Νεκτάριο», λέει η Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται στην Ελλάδα, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο και τον πατέρα της, Κώστα και σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον καρκίνο και για το παιδί που περιμένει.

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «είμαι πραγματική Ελληνίδα τώρα που έλαβα το ελληνικό διαβατήριο μου, είναι μεγάλη τιμή για εμένα».

Η μάχη της Μαρίας Μενούνος με τον καρκίνο

Σχετικά με τον καρκίνο, η Μαρία Μενούνος επεσήμανε «ήταν μία δύσκολη μάχη που έδωσα με τον καρκίνο, βλέπω όμως άλλους ανθρώπους που γι’ αυτούς είναι πιο σκληρή. Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε στη μάχη μου με τον καρκίνο, είμαι πολύ τυχερή. Στην περιπέτειά μου είχα στο πλευρό μου τον μπαμπά μου και τον άντρα μου που με βοηθούσαν».

Όσον αφορά την απώλεια της μητέρας της, σημείωσε «η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια έκανε τόσα πράγματα για εμένα, διαφορετικά τώρα δεν θα ήμουν εδώ».

Άγιος Νεκτάριος, έργο Δημητρίου Ευσταθόπουλου

Η Μαρία Μενούνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας λίγο πριν υποδεχτεί το πρώτο της παιδί

Για το πρώτο της παιδί, το οποίο θα αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας, τόνισε «είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μαμά, με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα», δείχνοντας το υπερηχογράφημα.