Πέθανε παρουσιαστής του MasterChef

Σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός χαμός του 46χρονου σεφ του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef Jock Zonfrillo.

Ο διάσημος βραβευμένος σεφ Jock Zonfrillo, που παρουσίαζε το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής, είχε συνεργαστεί με παγκοσμίου φήμης σεφ σε διάσημα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο πριν ανοίξει το δικό του στην Αυστραλία.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης την ημέρα που θα έκανε πρεμιέρα το MasterChef για το 2023.

Συντετριμμένοι για τον χαμό του Jock Zonfrillo

Ο Jock Zonfrillo ήταν παντρεμένος και είχε τέσσερα παιδιά. Σε ανακοίνωση της οικογένειας ανέφεραν ότι οι καρδιές τους «έχουν κομματιαστεί» από τη θλίψη.

«Τόσες πολλές λέξεις μπορούν να τον περιγράψουν, τόσες πολλές ιστορίες μπορούν να ειπωθούν… για όσους πέρασαν από τον δρόμο του, έγιναν συνοδοιπόροι του ή είχαν την τύχη να είναι η οικογένειά του. Κρατήστε αυτόν τον περήφανο Σκωτσέζο στις καρδιές σας όταν θα πίνετε το επόμενο ουίσκι σας» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον ξαφνικό χαμό του τη Δευτέρα, χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία θανάτου του. Ο θάνατός του δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος.

Αρκετοί πρώην παίκτες του MasterChef εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στα social media.

Ανάμεσά τους οι Laura Sharrad, Sarah Tiong, Depinder Chhibber, Minoli De Silva και Reynold Poernomo, με τον τελευταίο να δηλώνει σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του.

Ο παρουσιαστής μπήκε στο MasterChef το 2019 και θα συμμετείχε στον νέο κύκλο που θα έκανε σήμερα πρεμιέρα. Το επεισόδιο, όπως αποφασίστηκε από το Network 10, δεν θα μεταδοθεί.