Παντρεύεται ο 83χρονος Κωνσταντίνος Πλεύρης την 49χρονη σύντροφο του

Πλεύρης και Τζόρτζια εις… σάρκαν μίαν: Ο 83χρονος δικηγόρος υμνητής της “4ης Αυγούστου” επισημοποιεί τη σχέση του με τη 49χρονη τραγουδίστρια, μοντέλο, ηθοποιό και αισθητικό.

Τι λέει ο νομικός και πολιτικός, Κωνσταντίνος Πλεύρης στην κάμερα του #ToPrwino για τον γάμο του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας #OnTime θέλει τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, πατέρα του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη να παντρεύεται με την 49χρονη τραγουδίστρια Γεωργία ή ΤζόρτζιαΣιακαβάρα που έχει συμμετάσχει το 2020 στο #MyStyleRocksGR.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο 83χρονος νομικός και πολιτικός που δεχτεί έντονη κριτική για τις θέσεις του, τον τελευταίο καιρό είναι σε σχέση με την καλλιτέχνιδα και μάλιστα σκέφτεται σοβαρά να ενωθεί μαζί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Δείτε όλα όσα είπε o Κωνσταντίνος Πλεύρης στην κάμερα του #ToPrwino

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανένα.

Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει.

Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Εκτός από το καλλιτεχνικό της ταλέντο και τη φωνή της, η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Έχει τελειώσει αισθητικός σε ΙΕΚ και στα 43 της σπούδασε υποκριτική. Νωρίτερα, είχε πάει σε πρακτορείο μοντέλων ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις ως μοντέλο χεριών και ποδιών.

Σε ηλικία 20 ετών καταπιάστηκε με το τραγούδι με το οποίο ασχολήθηκε για περίπου 15 χρόνια. Το σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λόγω προβλημάτων που εμφάνισε στη φωνή της από τη στενοχώρια.