Πανελλήνιες 2023: Τα δίδυμα που αρίστευσαν και διεκδικούν θέση στην ίδια σχολή στο Πολυτεχνείο!

Την πρωτιά τόσο στο σχολείο του όσο και στα ΓΕΛ της Μαγνησίας κατέκτησε ο Αντώνης Σολδάτος, από το 3ο ΓΕΛ Βόλου συγκεντρώνοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις 19460 μόρια.

Στόχος του το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα. Η χρονιά για τον Αντώνη ήταν δύσκολη, κουραστική με το διάβασμα να είναι συνεχές και της ίδιας έντασης από την Β Λυκείου όπως διαβάζουμε στο magnesianews.gr.

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΟΛΔΑΤΟ ΜΕ 19460 ΜΟΡΙΑ- ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ

Ο ίδιος γνώριζε ότι έχει γράψει πολύ καλά στις πανελλαδικές, εξεπλάγην όμως με τον πολύ καλό βαθμό της Έκθεσης που πέτυχε, καθώς δεν περίμενε να ζητηθεί προς ανάλυση ένα κοινωνικό θέμα επικαιρότητας.

Ο Αντώνης όμως έχει πολλούς λόγους να χαίρεται καθώς ο δίδυμος αδερφός του Γιάννης κατάφερε να διακριθεί συγκεντρώνοντας 18575 μόρια, με στόχο κι εκείνος την ίδια σχολή.

Ο Αντώνης είχε ως μεγάλη αγάπη τα Μαθηματικά, τη Φυσική και τη Ρομποτική συμμετέχοντας ακόμη και στη Γ Λυκείου σε πανελλήνιες εξετάσεις , ενώ από την άλλη ο Γιάννης έχοντας ως αγάπη του το ποδόσφαιρο, παρά το πρόγραμμα διαβάσματος, συνέχισε να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πηλέα.