Μυτιλήνη: Τραγικό τέλος για τον νέο που αναζητούσε το «Τούνελ»

Αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή απ’ όπου χάθηκε ο Γιωργος Κράλλης 28χρόνων, εντόπισαν το πρωί της Τρίτης 6 Ιουνίου την σορό του σε δέντρο, στην περιοχή Γαϊδαρανήφορος, στην Μυτιλήνη. Ιατροδικαστής θα εξετάσει την σορό του για να απαντήσει στα ερωτήματα της οικογένειας.

Ο Γιώργος χάθηκε ξαφνικά το μεσημέρι της Τρίτης 30 Μαΐου, ενώ τον περίμεναν να παρουσιαστεί στον Πόρο, στο κέντρο κατάταξης του Ναυτικού για την στρατιωτική του θητεία.

Συγκίνηση προκάλεσε η προσωπική του ιστορία με τις απανωτές τραγωδίες που τον είχαν χτυπήσει. Πριν από λίγες μέρες, πέθανε ο πατέρας του καθηγητής ναυτιλιακών, σε ηλικία 58 χρόνων. Ένα χρόνο πριν, είχε χάσει και τους δύο παππούδες του που υπεραγαπούσε, μέσα σε δύο ημέρες.

Ο ευαίσθητος ανθυποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού, τελευταία είχε κλειστεί στον εαυτό του και προτιμούσε να περνάει το χρόνο του στο δωμάτιό του παίζοντας παιχνίδια στο διαδίκτυο. Την ημέρα που χάθηκε, ο 28χρονος Γιώργος θα ταξίδευε από το νησί για τον Πειραιά και στη συνέχεια για Πόρο.

Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει missing alert και το «Τούνελ» τον αναζητούσε στο νησί με την βοήθεια εθελοντών.