Μυστηριώδης εξαφάνιση 38χρονου στο Ρέθυμνο – Silver Alert και έρευνες στην Κρήτη για τον εντοπισμό του

H εξαφάνιση του 38χρονου στο Ρέθυμνο δηλώθηκε στην αστυνομία και οι έρευνες για τον εντοπισμό του, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

Η αγωνία για τον 38χρονο αγνοούμενο κορυφώνεται, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εντοπίσουν ένα ίχνος ζωής. Η εξαφάνιση του άντρα δηλώθηκε στο Ρέθυμνο και εκδόθηκε Silver Alert. Όπως τονίζεται ο μετανάστης που τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Κρήτη, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το Σάββατο 29 Απριλίου 2023. Με στενούς φίλους του να εκφράζουν φόβους για τη ζωή του.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Ρεθύμνου για μια νέα εξαφάνιση. Ειδικότερα έχουν χαθεί τα ίχνη του 38χρονου Ahmed Arhim, ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Ρέθυμνο Κρήτης το Σάββατο 29 Απριλίου 2023.

Η Γραμμή Ζωής  εξέδωσε Silver Alert για τον εντοπισμό του. Ο Ahmed Arhim έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια, ύψος 1,75μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε παντελόνι φόρμας μαύρο και πράσινη με λευκές ρίγες ζακέτα. Έχει τατουάζ με αραβικά γράμματα στον αριστερό του καρπό.

Η Γραμμή Ζωής, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 30/04/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.