Μεταμόρφωση: Αεροπλάνο «προσγειώθηκε» στην Εθνική Οδό και άφησε έκπλnκτους τους οδηγούς

Δεν φτάνουν τα τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι οδηγοί με την κίνηση στον Κηφισό και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, το μεσημέρι της Παρασκευής (24/11), συνέβη και κάτι το αναπάντεχο.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί που κατέβαιναν τον Κηφισό στο ύψος της Μεταμόρφωσης έβλεπαν τον χρόνο να περνά και τα οχήματά τους να παραμένουν σχεδόν ακινητοποιημένα, αφού για μια ακόμη φορά είχε σχηματιστεί μποτιλιάρισμα αρκετών χιλιομέτρων.

Μόνο που αυτή τη φορά, το πρόβλημα δεν ήταν ούτε κάποιο τροχαίο, ούτε κάποια βλάβη σε όχημα, αλλά ούτε η αυξημένη κίνηση.

Το πρόβλημα είχε να κάνει με καθυστερήσεις στις… πτήσεις, καθώς όσοι έφταναν περίπου στη γέφυρα της Λυκόβρυσης αντίκριζαν ένα ακινητοποιημένο αεροπλάνο!

Εικόνα που αν μη τι άλλο δεν τη συναντάς συχνά σε δρόμο και που θα μπορούσε να δημιουργήσει… παραισθήσεις στους οδηγούς. Τελικά, μετά από αρκετή ταλαιπωρία, το αεροπλάνο που μεταφερόταν σπαστά σε τρία μέρη από ισάριθμα φορτηγά, μπορεί να μην πέταξε ποτέ, αλλά η κίνηση σιγά – σιγά αποκαταστάθηκε.