Λιζέτα Νικολάου: Καμία ελπίδα για την τραγουδίστρια – Σε σοκ ο Γιώργος Λιάνης

Οι γιατροί δεν δίνουν πλέον καμία ελπίδα για την τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, η οποία βρίσκεται διασωληνωμένη μετά από ατύχημα που είχε σε καφετέρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time» η τραγουδίστρια, που βρίσκεται διασωληνωμένη σε νοσοκομείο, έπεσε στις σκάλες καφετέριας με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Ένας υπάλληλος της καφετέριας πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της.

Η τελευταία κλήση που είχε γίνει ήταν στη Χαρούλα Αλεξίου, συνεπώς ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν. Με τη σειρά της, ενημέρωσε το γιο της, ο οποίος ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Η Λιζέτα Νικολάου έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση. Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξέλιξη της πορείας της και σαφώς δυσκολεύει το ιατρικό έργο. Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα και όλοι προσδοκούν σε ένα θαύμα.

Η Λιζέτα Νικολάου παραμένει διασωληνωμένη στην ιδιωτική κλινική στον Πειραιά και δεν μπορεί να τη δει κανείς. Η “On Time” επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάνη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του γιου του αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα: «Είμαι σε σοκ! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό πλάσμα».