Κως: 22χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν σε τουαλέτες μπαρ

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει πλέον οι υποθέσεις βιασμών τουριστριών στα νησιά, με τις Αρχές της Κω αυτήν την φορά να βρίσκονται αντιμέτωπες με μία 22χρονη από το Βέλγιο, που κατήγγειλε πως βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός νεαρού.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, η νεαρή Βελγίδα πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Κω και υποστήριξε πως στο χρονικό διάστημα τα χαράματα της 5ης Αυγούστου 2023 ενώ τελούσε σε κατάσταση μέθης, έχασε τις αισθήσεις της και βρέθηκε με άγνωστα άτομα στις τουαλέτες μπαρ.

Όπως περιέγραψε, όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι τα ρούχα της και το εσώρουχό της ήταν κατεβασμένα έως τα γόνατά της. Την ιδία ημέρα και απογευματινές ώρες παρατήρησε σημάδια στο σώμα της που την έκαναν να πιστεύει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά παρά την θέλησή της.

Ο ρουχισμός και το εσώρουχο κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση. Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες και μαρτυρίες.