Κωνσταντίνος Δέδες: Απαντά για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Κωνσταντίνος Δέδες βρέθηκε στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με αφορμή το νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο πρόεδρος της Τεχνόπολης και οδοντίατρος, Κωνσταντίνος Δέδες, με αφορμή το νέο του ξεκίνημα δίπλα στη Σοφία Αλιμπέρτη και την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» στον ANT1, μίλησε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν να είναι σε σχέση με την καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Γελάμε με τα εξώφυλλα»

«Είναι πάρα πολύ καλή μου φίλη η Ζέτα. Γελάμε με τα εξώφυλλα που μας θέλουν ζευγάρι με τη Ζέτα. Υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις με τέτοια εξώφυλλα. Γελάς, δεν γελάς; Υπάρχουν δύο πράγματα που κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Ή γελάς και διασκεδάζεις ή αναρωτιέσαι «το τύπωσαν; το έβαλαν εξώφυλλο; έχουν γράψει τίτλο;»» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δέδες.

«Με πήρε πάρα πολύς κόσμος να με ρωτήσει. Αν το σκεφτείς ήρεμα λες εντάξει τώρα με τη Ζέτα που είναι μια κούκλα που είναι φίλη μου, αλλά μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο με κάτι άλλο πιο σοβαρό. Να το πάρει κάποιος και να γίνει και κουβέντα;», προσέθεσε ο Κωνσταντίνος Δέδες που βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.