Κολωνός: Καρέ καρέ η επίθεση του ληστή με μαχαίρι και η στιγμή που ο αστυνομικός τον πυροβολεί

Καρέ-καρέ καταγράφεται στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο η συμπλοκή στον Κολωνό που οδήγησε στον τραυματισμό του 38χρονου ληστή το πρωί της Τρίτης, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε εισβάλει σε υποκατάστημα τράπεζας.
Στις εικόνες του protothema.gr, αποτυπώνεται η στιγμή που ο 38χρονος κινείται απειλητικά προς τον αστυνομικό, με σκοπό να τον μαχαιρώσει, με τον τελευταίο να κάνει χρήση του όπλου του και να τον τραυματίζει στην κοιλιά.
Το περιστατικό συνέβη στις 11.15 το πρωί της Τρίτης, όταν οι Αρχές δέχθηκαν κλήση για ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Αχιλλέως.
Στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να καταδιώκουν τον δράστη, ο οποίος το έβαλε στα πόδια, ενώ στο «κυνηγητό» που ακολούθησε συμμετείχε και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται κοντά στο σημείο την ώρα του περιστατικού.
Τελικά, ο δράστης δεν πήγε μακριά καθώς, λίγα στενά παρακάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον προσεγγίσουν. Τότε ο δράστης τους απείλησε με ένα μαχαίρι και ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε τον άνδρα, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.
Όπως προέκυψε στη συνέχεια από την έρευνα, ο συλληφθείς είναι σεσημασμένος, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για διάφορα αδικήματα.