Κακοκαιρία Daniel: Τραγωδία για Νιόπαντρο ζευγάρι-Παρασύρθηκε στη θάλασσα μαζί με το σπίτι όπου έμενε

Δύο νέα παιδιά που μόλις πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκαν, χάθηκαν στα Ποτιστικά όταν παρασύρθηκε από το ρέμα η εξοχική κατοικία όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Ο Philip και η Michaela από το Γκρατς της Αυστρίας αγνοούνται από προχθές στις έξι το απόγευμα.

Ήρθαν για πολλοστή φορά διακοπές στο Πήλιο και διέμεναν στα δωμάτια του κ. Θ. Σαμαρά, εκεί ακριβώς όπου έμενε και το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε χθες.

Όταν ξέσπασε η σφοδρή καταιγίδα, το ζευγάρι των Αυστριακών έφυγε από τα δωμάτια και προσπάθησε να σωθεί ανεβαίνοντας στον λόφο της Ξυνόβρυσης.

Φεύγοντας, ζήτησε από τον Philip και την Michaela να τους ακολουθήσουν, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν καθώς θεώρησαν πως είναι ασφαλείς μέσα στο σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα, δύο από τις εξοχικές κατοικίες της οικογένειας Σαμαρά κατέληξαν στη θάλασσα.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα παιδιά μένουν εδώ τρεις εβδομάδες και μόλις έφτασαν, παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή. Εχουν έρθει πολλές φορές διακοπές και είναι συνομήλικοι, περίπου 35 ετών. Πιστεύω πως τα παιδιά έχουν χαθεί, θα τρελαθώ. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να έχουν πνιγεί. Χθες η ΕΜΑΚ έφτασε στα Ποτιστικά και έσωσε 6 άτομα μέσα από ταβέρνα.

Πιστεύαμε πως θα ήταν ανάμεσα σε αυτούς και ο Philip με την Michaela, αλλά όχι. Με το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε είχαν γνωριστεί πριν πολλά χρόνια εδώ, στα εξοχικά μας”, δήλωσε στα gegonota.news, ο κ. Θ. Σαμαράς. Αυτή την ώρα ο δρόμος προς τα Ποτιστικά δεν είναι προσβάσιμος και βρίσκονται στην περιοχή 30 άτομα.