Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό μ’ έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που δεν πάω στην εκπομπή της»

Δυσαρεστημένοι φαίνεται πως είναι οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη με την εξέλιξή τους στην εκπομπή «Ελένη». Μάλιστα ο Σάββας Πούμπουρας ακούγεται πως δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο πλευρό της παρουσιάστριας, καθώς δεν του έδωσαν αρκετό τηλεοπτικό χρόνο.

Το ίδιο ωστόσο είχε ακουστεί πριν λίγο καιρό κα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο ίδιος ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» αποκάλυψε πως θα βρίσκεται και του χρόνου στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνι.

«Με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό που ακουγόταν για μένα και την Ελένη Μενεγάκη. Όμως αγαπώ τόσο πολύ τη δουλειά μου, είναι η ζωή μου μέχρι αυτή την ώρα. Ξεπέρασα τον θάνατο των γονιών μου μέσα από αυτή τη δουλειά και όποτε δεν είμαι καλά στη δουλειά καταφεύγω», δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ευθυγράμμισα το βλέμμα μου στην ομάδα μας. Έτσι έχω μάθει να λύνω τα προβλήματα. Ούτε με δημόσιες τοποθετήσεις, ούτε με το να απαντάω στον ένα και στον άλλο. Εγώ δεν επιβεβαιώνω ότι υπήρξε πρόβλημα. Ξεκίνησε μία κουβέντα στην οποία ενεπλάκη το όνομά μου αλλά δεν θα απαντήσω», τονίζει ο παρουσιαστής, ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Είναι επιλογή της Ελένης να κάνει τη συγκεκριμένη εκπομπή με όποιο τίμημα και μένα είναι μία ανάσα, μετά από μία περίοδο που ήμουν στα χαρακώματα, να είμαι σε μία ομάδα που κάνει μία εκπομπή που είναι “το ιερό έδαφος”, εκεί που δεν σφάζεται κανείς. Είναι μία εναλλακτική πρόταση στην τηλεόραση και η Ελένη έχει την πολυτέλεια να υποστεί αυτό το τίμημα.

Η Ελένη είναι η εκπομπή. Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η τηλεόραση, που την κάνει η Ελένη και που εγώ συμμετέχω σε αυτήν. Υπήρχε εκπομπή που, όταν η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, έβγαλαν σε βίντεο και ρωτούσαν τους πρώην της πώς νιώθουν για αυτό», ανέφερε επίσης ο παρουσιαστής.

Με αφορμή τις δηλώσεις του δημοσιογράφου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε το παράπονο που έχει από την Ελένη Μενεγάκη και εξήγησε τον λόγο που δεν πάει ως καλεσμένος στην εκπομπή της.

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια κι εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση. Το μόνο που μ’ έχει τσαντίσει είναι που δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό μ’ έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Και ούτε θα ξανάρθω στην Ελένη, εάν δεν έρθει. Στον Θέμο, τον συγχωρεμένο, πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά… το κλείνω αυτό», τόνισε ο παρουσιαστής.