Εύβοια: Ο γάμος και το ζεϊμπέκικο της ζωής του 25χρονου που έμεινε παράλυτος στα Θεοφάνια (βίντεο + φωτο)

Είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν την ημέρα των Θεοφανείων το 2021 βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό, καθώς είχε τάμα για τον αγαπημένο του αδελφό που έδινε τότε την δίκη του μάχη με τον καρκίνο.

Λίγες μέρες νωρίτερα μάλιστα, τα Χριστούγεννα του 2020, ο 24χρονος, τότε, είχε γίνει δότης μυελού των οστών με σκοπό να βοηθήσει τον μεγαλύτερο αδερφό του. Η τύχη ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν με το μέρος του, καθώς ο Γιάννης βούτηξε μαζί με τον πατέρα του και δύο ακόμα φίλους τους, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Για μέρες ήταν σε κώμα. Τελικά οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία. Έκτοτε παραμένει καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Ωστόσο, δεν έχασε την πίστη του και παραμένει αισιόδοξος για τη ζωή, παρόλο που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες.

Η ζωή του από την στιγμή εκείνη άλλαξε, όχι όμως, η αγάπη και ο έρωτας της πανέμορφης Μαρίας που λεπτό δεν έφυγε από κοντά του.Αντιθέτως, στάθηκε βράχος δίπλα στο παλικάρι που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο και έγινε κομμάτι του σώματος του.

Mετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε κτήμα στην Εύβοια όπου ζει η οικογένεια, και ο Γιάννης “χόρεψε” το ζεϊμπέκικο της ζωής του.

Ο έρωτας αυτός και η αληθινή αγάπη επισφραγίστηκαν χθες Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 με τον γάμο τους. Ο αδελφός του Στέργιος αλλά και η μητέρα τους Κατερίνα με προσευχή και ακλόνητη πίστη στον Θεό παρακαλούσαν νύχτα μέρα . Και ο Γιάννης βγήκε νικητής από αυτή την περιπέτεια. Χθες μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε κτήμα στην Εύβοια όπου ζει η οικογένεια.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ