Δολοφονiα Μιχάλη Κατσούρη: 70 ανακρίθηκαν, 70 στη φυλακή

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν το Σάββατο για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Αύριο (12/8), οι τελευταίοι 35 κρατούμενοι, συνολικά 105, θα παρουσιάσουν την υπεράσπισή τους σε σχέση με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Μετά τις πολύωρες καταθέσεις τους, οι 40 κατηγορούμενοι, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τη βίαιη συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στον τραγικό θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, προφυλακίζονται. Ανάμεσά τους, οι 39 είναι κροατικής καταγωγής, ενώ ένας είναι Έλληνας.

Χθες (11/8), Παρασκευή, μετά την ακρόαση των απολογιών τους, προφυλακίστηκαν 30 συλληφθέντες χούλιγκαν. Συγκεκριμένα, προφυλακίστηκαν 28 Κροάτες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός. Όλοι τους αρνήθηκαν σθεναρά οποιαδήποτε ανάμειξη στην ανθρωποκτονία του οπαδού της ΑΕΚ.

Συνολικά, 70 κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί σε σχέση με τη δολοφονία του Μιχάλη.Την Κυριακή (12/8), οι τελευταίοι 35 κρατούμενοι, συνολικά 105, θα παρουσιάσουν τις υπερασπιστικές τους θέσεις στην τραγική αυτή υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για την ολοκληρωμένη διερεύνηση της υπόθεσης, ο αδελφός του θύματος, Γιώργος, έχει καταθέσει υπόμνημα στον προεδρεύοντα δικαστή, ζητώντας συγκεκριμένες ανακριτικές ενέργειες για τον εντοπισμό όλων όσοι συνέβαλαν στις συνθήκες που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.